Alaplı Belediye Başkanı Nevzat Çimenoğlu, İlkyardım eğitim programını başarıyla tamamlayan İtfaiyesi personeline sertifikalarını verdi.

Alaplı İtfaiyesi Müdürü Sinan Taşkın ile birlikte Belediye Başkanı Dr. Nevzat Çimenoğlu'nu ziyaret eden itfaiyeciler, ilkyardımcı sertifikalarını ve ilkyardımcı kimlik belgelerini teslim aldı.

 

İtfaiye Müdürü Sinan Taşkın, mesleki eğitime büyük önem verdiklerini ifade ederek, Bu amaçla arkadaşlarımız İl Sağlık Müdürlüğü'nce düzenlenen ilkyardım eğitimine katıldılar. Bugün hepsi, ilkyardım donanımına sahip. Biz mesleğimizle ilgili her alanda arkadaşlarımıza eğitim vermeye gayret gösteriyoruz. dedi.

Belediye Başkanı Nevzat Çimenoğlu da, itfaiye teşkilatının çalışmalarından memnun olduklarını dilere getirerek İtfaiye Müdürümüz Sinan Taşkın, itfaiyeci arkadaşlarımızı yangın, kaza gibi olaylara en üst düzeyde müdahale edebilecek düzeyde eğitim çalışmaları yapıyor.  Bugün her itfaiyecimiz belli bir donanıma sahip. İtfaiye Müdürümüzü ve arkadaşlarımızı bu gayretlerinden dolayı kutluyorum dedi.