Alaplı Belediyesi İtfaiye Müdürü Sinan Taşkın, Kdz. Ereğli Belediyesi İtfaiye Müdürü Muhammet Ali Ateş'i ziyaret etti.
Ziyarette konuşan Alaplı İtfaiye Müdürü Sinan Taşkın, amaçlarının iki kardeş itfaiye kuruluşunun arasında ki bağı kuvvetlendirmek, personelin kaynaşmasını sağlamak ve bundan sonra yapılacak olan çalışmalarla ilgili fikir alışverişinde bulunmak olduğunu söyledi.
Taşkın, "Bizler yakın ilçeleriz. Kardeş ilçeler olduğumuz gibi kardeş itfaiye kuruluşuyuz. Bundan sonra da ihtiyaç duyulduğu takdirde birbirimize yardımcı olacağız dedi.
Kdz. Ereğli İtfaiye Müdürü Muhammet Ali Ateş ise, ziyaretten dolayı duyduğu memnuniyeti dile getirirken, Alaplı İtfaiye Müdürü Sinan Taşkın ve personeline teşekkür etti.
Ateş konuşmasında Kardeş ilçe olan Alaplı İlçesi İtfaiye Müdürlüğü ziyaretimize geldi. Müdürümüz Sinan Taşkın ve personeline ziyaretlerinden dolayı teşekkür ediyorum. Müdürümüzün dediği gibi birlikte çalışıyor ancak birbirimizi ziyaret edemiyorduk. Burada gerçekleşen ziyarette eksiklerimiz ve yapılması gerekenlerle ilgili fikir alış verişinde bulunacağız. Önümüzde ki hafta itfaiye haftası. Bu hafta da ne gibi çalışmalar yapacağımızı konuşacağız. Yapılan ziyaret bizleri son derece onore etti. diye konuştu.