İYİ Parti Kdz.Ereğli Belediye Başkan adayı Ali Kaya, İl Genel Meclis Üyesi adayı Sinan Durdu, Kdz.Ereğli Belediye Meclis Üyesi adayları ve ilçe yöneticileri seçim çalışmaları kapsamında ziyaretlerini sürdürüyor.

ÇEMSAN firması, Ford ve Fiyat Bayileri, bu firmaların servis çalışanlarının yanı sıra esnaf ve ev ziyaretleri gerçekleştiren İYİ Partililer, destek istedi.

Ziyaretlerle ilgili açıklamada bulunan İYİ Parti Kdz.Ereğli Belediye Başkan adayı Ali Kaya, şunları söyledi:

"ÇEMSAN Firması sahiplerinden Tümay Bakkaloğlu, Ford Ereğli Bayisi Mehmet Yılmaz, Fiyat Ereğli Bayisi Sahiplerinden Arslan Keleş'in yanı sıra firma çalışanları ile bir araya geldik. Yine seçim çalışmaları doğrultusunda işyeri ve ev ziyaretlerine tüm hızıyla devam ediyoruz. Kdz.Ereğli'nin İYİ olması gerektiğini, yaşadığı sorunların İYİ bir belediyecilik ile çözüme kavuşturulacağını projelerimiz ile birlikte anlatıyoruz. Son derece samimi ortamlarda gerçekleşen ziyaretler bizler için de büyük bir moral oldu. Halkımızın bu konudaki beklentilerini çok iyi biliyor ve çözümü noktasında üzerimize düşen tüm sorumlulukları fazlasıyla yerine getireceğimize söz veriyorum. Gerek ekonomik gerekse çeşitli konularda firma sahiplerinin önerilerini aldık, sorunlarını dinledik, çözümü noktasında nelerin yapılabileceğini konuştuk. Kendilerine fikir ve katkılarından ötürü teşekkür ediyoruz"

Partililer daha sonra Kışla Sanayi Sitesi esnafını ziyaret etti, seçim çalışmaları ve projelere ilişkin detaylı ilgi aktardı.