İYİ Parti Zonguldak İl Başkanı Ragıp Bayraktar, Zonguldak’ta hakem seminerine katılan 18 kişilik Zonguldak Ereğlispor’lu futbolculara yemek verdiğini ve diğer etkinlikleri de şöyle açıkladı:

Zonguldak Ereğlispor’lu futbolculara verilen yemeğe kulüp başkanı Kaan Kocaman’da yer aldı. Yemek sonrası İYİ Parti Zonguldak il başkanı Ragıp Bayraktar’a teşekkür eden Kocaman, “Amatör spora verdiği desteğinden ve konukseverliğinden dolayı İYİ Parti Zonguldak il başkanı Sayın Bayraktar’a çok teşekkür ediyorum” dedi.

 


İYİ PARTİ’DEN ADD’YE ZİYARET

 

İYİ Parti Zonguldak İl Başkanı Ragıp Bayraktar ve beraberindeki bazı il yönetim kurulu üyeleri bugün Atatürkçü Düşünce Derneği (A.D.D.) Zonguldak şubesine bir nezaket ziyaretinde bulundu. ADD Zonguldak Şube Başkanı Mustafa Coşkun ziyaret sırasında İYİ Parti heyetine dernek çalışmaları hakkında kısa bilgiler verdi. ADD Zonguldak Şube başkanı Mustafa Coşkun, yapılan ziyaretten dolayı İYİ Parti Zonguldak il başkanı ve heyetine teşekkür etti.

 


FENERBAHÇELİLER DERNEĞİ  İYİ PARTİ’DE

 

Zonguldak Fenerbahçe Taraftarlar Derneği Başkanı  Turgut Papila ve beraberindeki bazı dernek yöneticileri İYİ Parti Zonguldak İl Başkanı Ragıp Bayraktar’ı ziyaret ederek geçtiğimiz hafta yapılan il kongresi  sonrasında yeniden seçilmesinden dolayı kutladı. Başkan Papila, İYİ Parti Zonguldak il başkanı Ragıp Bayraktar’a yeni hizmet döneminde başarılar diledi. Bayraktar ise, “Zonguldak Fenerbahçe Taraftarları Derneği’nin sayın başkanına ve yönetimine bu nazik ziyaretlerinden dolayı teşekkür ediyorum. İYİ Parti olarak biz, bölgemizde sivil toplum kuruluşları ile uyum içerisinde çalışmak istiyoruz.” Dedi.

 


KARAMALAK’A  DOĞUM GÜNÜ SÜRPRÜZÜ

 

Gündem Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Batuhan Karamalak’ın doğum günü nedeniyle gazetenin Zonguldak’taki ofisini ziyaret ettik. İYİ Parti İl Başkanı Ragıp Bayraktar ve bazı il yönetim kurulu üyelerinin de yer aldığı ziyaret sırasında gazeteci Karamalak için hazırlanan pasta kesilerek mutlu yıllar dileğinde bulunuldu.