Zonguldak’ta da bir süre önce kurucu İl başkanlığına atanan Ragıp Bayraktar İYİ Parti’nin ilçelerde teşkilatlanma çalışmalarına hız verdiği bildirildi. Konuya ilişkin İYİ Parti'den yapılan açıklama şu şekilde:

 

ZONGULDAK’TA 6 İLÇEDE ATAMALAR YAPILDI

İYİ Parti Zonguldak il başkanı Ragıp Bayraktar, devam eden teşkilatlanma çalışmaları hakkında bilgi verdi. Başkan Bayraktar, “İYİ Parti Zonguldak kurucu il başkanlığı görevine atandıktan sonra, emeğin başkenti Zonguldak’a bağlı tüm ilçelerimizde İYİ Parti’yi örgütlendirmek için çalışmalarımıza başladık. Alaplı, Ereğli, Gökçebey ve Çaycuma ilçelerinde İYİ Parti’yi örgütlemek üzere ilçe başkanlarımızı atadık.  Alaplı’da Emrullah Erdoğan, Ereğli’de Asım Tazegül, Çaycuma’da Ahmet Köktürk ve Gökçebey’de ise Satılmış Aydemir’i kurucu ilçe başkanı olarak görevlendirdik.

FATMA GÜLAY MERKEZ İLÇE BAŞKANI OLDU

Bugün ise; Devrek ve Zonguldak Merkez İlçe başkanlarımızı belirledik. Zonguldak Merkez İlçe Başkanlığı görevine; Mehmet Çelikel Lisesi ve 19 Mayıs Üniversitesi Pazarlama ve Satış Bölümü mezunu, 1981 doğumlu,Hasan Ziya Gülay ile evli ve 1 çocuk annesi Fatma Gülay hanımefendiyi atamış bulunuyoruz. Genel Başkanımız Sayın Meral Akşener’in ifade ettiği gibi kadın hareketi olan İYİ Parti’nin Zonguldak Merkez Başkanlığı’nı en iyi şekilde sürdüreceğine inandığımız Fatma Gülay hanımefendiye emanet etmiş buluyorum. Kendisine yeni görevinde üstün başarılar diliyorum.

BAHADIR KIYICI, DEVREK İLÇE BAŞKANI

Devrek ilçe başkanlığına da genç kardeşimiz Sayın Bahadır Kıyıcı getirilmiştir. Bahadır Kıyıcı, 1980 doğumlu, lise mezunudur. Kıyıcı; Devrek ilçemizde sevilen, sayılan ve bu ilçemize geçmişte önemli hizmetlere imza atmış bir aileye mensuptur. İYİ Parti’nin diğer ilçelerimizde olduğu gibi Devrek’te de birinci parti olacağını umuyoruz. Bu vesile ile Devrekli hemşehrilerimizi de İYİ Parti çatısında toplanmaya davet ediyoruz.” Dedi.

KIYICI, “DEVREK İYİ OLACAK”

İYİ Parti Devrek Kurucu ilçe Başkanlığı görevine atanan Bahadır Kıyıcı, “Şahsıma tevdi edilen görevi en iyi şekilde yerine getirmeye çalışacağım. Devrek’te İYİ Parti’yi güçlü kılmak için elimizden gelen çabayı  göstereceğiz. Devrek İyi olacak, Zonguldak İyi olacak, Türkiye İyi olacak. Başta İl başkanımız Sayın Ragıp Bayraktar olmak üzere bize güvenenlerin güvenlerini boşa çıkartmayacağız.” Şeklinde konuştu.

FATMA GÜLAY, “İYİ PARTİ KADIN HAREKETİDİR”

Zonguldak Merkez ilçe başkanlığına atanan Fatma Gülay da şunları söyledi, “İYİ Parti bir kadın hareketidir. Türkiye’de siyaset dili toplumu germiştir. Kadın hareketi olan İYİ Parti saflarında kadınlarımızı ve gençlerimizi siyasette öne çekecektir. Kadınlarını elinin deydiği yerde gergin siyaset dilinin yerini sevgi dili alacaktır. Zonguldak merkez ilçede biz kadınların sesi bundan sonra daha gür çıkacaktır. Biz kadınlar olarak, bugünden itibaren Zonguldak siyasetine el koyuyoruz.”