Bartın İl Kongresinde bir konuşma yapan İYİ Parti Zonguldak İl Başkanı Ragıp Bayraktar, İYİ Partinin İktidara koştuğunu öne sürdü.

 

Bayraktar, “Bu güzel Anadolu topraklarını vatan yaparak miras bırakan ecdadımızı, Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşlarını, bu ülkenin bölünmez bütünlüğü için göğüslerini emperyalizme karşı siper eden şehitlerimizi rahmetle anmak istiyorum….  Mekanları cennet olsun, ruhları şad olsun…..

3 Mart 1992 tarihinde, bundan tam 26 yıl önce Kozlu’daki grizu patlaması sonucu kaybettiğimiz 263 madenci şehitlerimizi huzurlarınızda bir kez daha rahmetle anmak istiyorum….

Afrin’de  kahramanca mücadele etmekte olan  Mehmetçiklerimize Yüce Allah’tan güç ve kudret niyaz ediyorum…  Şehitlerimize rahmet ve gazilerimize de acil şifalar diliyorum….” Sözleriyle başladığı konuşmasına şöyle devam etti:

Sizlere; Zonguldak, Kozlu, Kilimli, Devrek, Ereğli, Çaycuma, Gökçebey ve Alaplı ilçelerimizdeki İYİ Parti teşkilatlarının selamlarını, sevgilerini  ve muhabbetlerini getirdim….

Zonguldak kararlı, Zonguldak merkeziyle ve tüm ilçeleriyle birlikte çok kararlı….

Zonguldak, beldeleriyle ve köyleriyle birlikte çok kararlı….

Allah’ın izni, teşkilatlarımızın özverili gayretleriyle Zonguldak seçimlere damga vurmaya hazır…..

Zonguldak; biliyorsunuz Cumhuriyet’in ilk vilayetidir…

Zonguldak: demokrasinin ve emeğin başkentidir…

Bartın’da doğmuş, Bartın’da büyümüş bir kardeşiniz olarak,  Zonguldak ile ne kadar gurur  duyuyorsam güzel Bartın’ımızla da aynı gururu duymaktayım….

Bartın, demokrasinin beşiğidir. Bartın, hiçbir zaman baskıya boyun eğmemiştir.

Bartın, çileği ile Ereğli ilçemizin kardeşidir.

Bartın, Amasra’daki kömürü ile Zonguldak’ın kardeşidir…

Bartın, İYİ insanları Zonguldak’ın kardeşidir….

Değerlerimiz bir, hedeflerimiz, inançlarımız bir, yüreklerimiz bir…

Biz, birlikte başaracağız…. Biz, birlikte diri olacağız ve birlikte kazanacağız…..

BAL LİGİ’nde şampiyonluk mücadelesi vermekte olan BARTINSPOR’a başarılar diliyorum…

BAL LİGİ’nde  aynı grupta bölgemizden 3 takım yer almaktadır. Bartın, Devrek ve Ereğli… İnşallah bölgemizden 3’ncü Türkiye Ligi’ne bir takımımız çıkacaktır….

Ülkemiz çok zor bir süreçten geçiyor….

16 yıldır ülkemizi idare ettiğini sanmakta olan AKP iktidarı,  (kendilerinin ifadesine göre)  güzel ülkemizi bir beka sorunu ile karşı karşıya getirmiştir.

Şişirilmiş ve abartılmış  kağıt üstündeki rakamlara göre güya ülkemiz %11 kalkınma hızına erişmiştir.

Ben, BARTIN’dan soruyorum;  Bartın yüzde 11 kalkındı mı? Bartın’daki işadamlarımız, esnaflarımız yüzde 11 büyüdü mü?....

Çiftçimizin, köylümüzün, esnaflarımızın, işçilerimizin ve hatta toplumun tüm kesimlerinin  bankalara olan kredi borçları içinden çıkılamaz durumdadır… İcra dairelerindeki dosyaları raflar alamaz hale gelmiştir…..  Hani, yüzde 11 kalkınma?... Nerede, kim kalkındı?.... Benim Bartınlı hemşehrim ekonomik sıkıntı çekerken  gözlerimizin içine baka baka böyle bir yalanı söyleyenlere yapılacak ilk seçimde DUR, yeter artık!... Diyeceğiz…..

Genel Başkanımız Sayın Meral Akşener’in çevre illerimizdeki parti il binalarının açılış törenlerine yaptığı geziye katıldık… İl binalarımızın açılış törenleri büyük bir miting havasında geçti… Sakarya, Düzce, Bolu ve Karabük hazır… Batı Karadeniz hazır… Bugün, görüyorum ki  BARTIN’da hazır…..

Ufukta,  İYİ PARTİ İKTİDARI görünmeye başladı….

Milletimizin, Genel Başkanımız Sayın Meral Akşener’e gösterdiği ilgi ve alaka AKP’nin bütün hesaplarını bozmuştur. AKP’lileri ve genel başkanlarını yüzde 51’i bulamama korkusu sarmıştır….

YAVRU İKTİDAR  olan küçük parti ise,  baraj korkusu içinde çaresiz kalmıştır. Çareyi AKP’nin kuyruğuna sarılmakta bulmuştur…. OKEY MASASI’nda kendisine yer bulmayacağını kabullenen “Yavru iktidar” ın  başkanı  iktidar olma hedefinden vaz geçerek EYLEMSİZ DOÇENT  GİBİ  “yancı”lıkla yetinmeyi tercih etmiştir….

İYİ PARTİ olarak biz; her türlü barajları yıkarak geliyoruz….

İYİ PARTİ olarak biz;  karşımızdaki kirli ve çıkar ittifaklarını sandığa gömmek için iktidara koşuyoruz….

Korkunun ecele faydası yok…. Halka tepeden bakan zihniyet, iktidar gücünü kendileri, yakınları ve yakın çevreleri için rant kapısı yapanlar gidecek, halkın içinden olanlar iktidara gelecektir….

16 yıldır sahipsiz, terkedilmiş bir meydan buldular… Ülkeyi diledikleri gibi yönetmek istediler….

Sayın Meral Akşener ve yol arkadaşlarının kurduğu İYİ PARTİ, Cesur insanların büyük desteği sayesinde her geçen gün bir kartopu gibi büyümektedir.

Allah’ın izni, milletimizin hayır duaları ve parti teşkilatlarımızın özverili çalışmalarıyla ülkemiz düzlüğe çıkarılacaktır…. Milletimiz hak ettiği iktidarı yine kendi iradesiyle kuracaktır….

Çoğu gitti, azı kaldı… Çalışacağız, yılmadan, bıkmadan, usanmadan çalışacağız…

Kuvayi Milleye ruhu ile çalışacağız…

Büyük Önderimiz Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün ortaya koyduğu azim ve kararlıkla çalışacağız….

Geleceğimiz göstereceğimiz gayretlere bağlıdır… Bir tek oyun bile boşa gitmemesi için çalışacağız… Sandık ve oy hırsızlarına meydanı bırakmayacağız….

Allah hepimizin yardımcısı olsun….

Allah, milletinizin yardımcısı olsun….

Allah, İYİ insanların yardımcısı olsun….

Ben sözlerimi, bu duygu düşüncelerle tamamlıyor, hepinizi Allah’a emanet ediyorum. Bu kongrenin bölgemize, partimize ve millerimize hayırlara vesile olması temennisiyle seçilecek arkadaşlara başarılar diliyorum….”