Ereğli’ de faaliyete geçtikten sonra verdiği eğitim ve aldığı başarılı sonuçlarla kısa sürede adından söz ettiren Üstün Nesil Koleji, kayıt dönemi öncesinde hazırladığı proje ile yine adından söz ettirdi. Proje kapsamında hazırlanan 5 görevi yerine getiren ilk 20 öğrenci, okuldan yüzde 50 ya da yüzde 100 burs kazanma hakkına sahip olacak.





5 görevi kayıt altrına alacak olan öğrenciler, kendisi tarafından kaydedilen görüntüleri anne ya da babasının da yardımı ile Üstün nesil Kolejine verilen numaradan iletecek. Yapılacak olan değerlendirmede ise ilk 20 öğrenci burs almaya hak kazanacak. Düzenlenen proje ile ilgili olarak okul yönetiminden yapılan açıklamada “Önceliğimiz iyi insan yetiştirmek...İyilik ödüllendirmeye layıktır.





Üstün Nesil Koleji olarak eğitimin sadece Matematik, Türkçe, Fen Derslerinden ibaret olmadığını aynı zamanda iyi ahlaklı vicdanlı bir birey yetiştirmenin de eğitimin bir parçası olduğunu düşünmekteyiz. Bu düşüncemizden hareketle Kdz. Ereğli ve Türkiye de ilk olarak başlatacağımız “ Değerini değerlerini bilerek arttır. “ başlığı altında bir sosyal sorumluluk projesine imza atıyoruz.






İlk ve ortaokul öğrencilerimize belirli bir zaman içerisinde tamamlayacakları sosyal sorumluluklar vereceğiz. Bu sorumluluklarını bu zaman diliminde başarıyla tamamladığında da “ iyilik ödüllendirmeye layıktır” ilkesiyle bu öğrencilerimizi tam ve yarı burslu olarak ödüllendirmeyi düşünüyoruz.








Örnek Proje:

1 Gün : Sokakta iki tane kedi veya köpeğe bir kap su ver.

2 Gün : Velinle birlikte uçurtma uçur.

3 Gün : Huzur evinde bir yaşlıya çiçek ver, onu sevindir ve sohbet et.

4 Gün : Bu sabah kahvaltıyı hazırlarken veline yardım et.

5 Gün : En sevdiğin arkadaşına onun sevebileceği bir hediye tasarla ve ona ver.

Bu görevlerini 0553 794 92 01 numaralı hatta whatsapp aracılığıyla ve Veli’nin yardımıyla videoya çekerek gönder” denildi.