Zincir takmayan
araç sürücüleri
zor anlar yaşıyor

Zonguldak'ın yüksek kesimlerinde kar yağışı etkisini sürdürüyor.
Yüksek bölgelerde devam eden yağış nedeniyle kar kalınlığı 70 santimetreye ulaştı. Tüm uyarılara rağmen zincir takmayan araç sürücüleri yolda kalırken, İl Özel İdaresi ekipleri kapalı köy yollarını açmak için çalışmalara başladı.
Kar yağışının süreceğini belirten yetkililer, Zonguldak-İstanbul karayolunda sulu kar, Zonguldak-Ankara karayolu Dorukhan Tüneli mevkiinde ise şiddetli kar yağışının olduğunu kaydetti.

İyilik yaptı, 180
TL dolandırıldı

Zonguldak'ta ıslanmaması için aracına aldığı kişi kendisini 'başhekim yardımcısı' olarak tanıtarak kendisinden 180 TL alarak dolandırdı.
Alınan bilgiye göre; Mithatpaşa Mahallesi Uzun Mehmet Caddesi üzerinde H.D. isimli kişi ismini bilmediği kişiyi ıslanmaması için aracına aldığını, kendisini 'başhekim yardımcısı' olarak tanıttırarak kendisinden 180 TL alarak daha sonra vereceğini söyleyerek dolandırıldı. Dolandırıldığını anlayan H.D. isimli kişi polise giderek parayı alan kişiden şikayetçi oldu.
Polis ekipleri parayı alan kişiyi yakalamak için çalışma başlattı.

Televizyon,
çanak anten ve
sigaraları aldılar

Kilimli beldesinde bir markete giren kişi ya da kişiler televizyon, 2 karton sigara ve çanak anteni çalarak kayıplara karıştılar. 
Alınan bilgiye göre; Kuzyaka Mahalle-si Işıkveren EUAŞ Santral Mevkiinde Ş.S. isimli kişiye ait markete kapıyı kırarak içeriye giren kişi ya da kişiler 1 adet televizyonu, uydu alıcısını,  2 karton sigarayı ve çanak anteni çalarak kayıplara karıştılar. Olay yerine gelen polis ekipleri incelemelerinin ardından kişi ya da kişileri yakalamak için çalışma başlattı.