Kdz. Ereğli Belediye Başkanı Halil Posbıyık, 24 Kasım Öğretmenler Günü?nü kutladı.

Posbıyık, ?El birliğiyle mayası insan olan bu hamuru yılmadan yoğururlar. En büyük mutlulukları karşılarında emek verdikleri çocuklarının yetiştiğini görmektir? dedi.

Yapılan yazılı açıklama şu şekilde:

?Öğretmenlik, insanlık tarihinin en eski mesleklerinden bir tanesidir. Öğretmenler, kendilerine verilen bu kutsal emaneti yücelten kişilerdir.

Her 24 Kasım"da içtenlikle hatırlanır, öne çıkar öğretmenler. Oysaki kendi hayatımızdaki izleri aileden sonra en kalıcı olanlar onlardır. Kendi kanatlarımızla uçmayı öğreten, kendimizi ifade etmeyi sevdiren, karakterlerimizi belirleyen onlardır.

Saygıyla sevginin, korkuyla ümidin gölgesinde hep elleri üstümüzde olanlardır. Dünlerden bugünlere bizleri taşıyan, bugünse çocuklarımızı yarınlara hazırlayan, nesli yetiştiren ve geleceği şekillendiren öğretmenlerimizdir.

El birliğiyle mayası insan olan bu hamuru yılmadan yoğururlar. En büyük mutlulukları karşılarında emek verdikleri çocuklarının yetiştiğini görmektir.

Yüzlerinizi kara çıkartmayacağız, emekleriniz boşa gitmeyecek. Sizin öğrettiğiniz gibi yolumuz ufka doğru emin adımlarla ilerliyoruz. Yarınlarda sizlerin de hayalini kurduğunuz gelecek için el ele buradayız.

Ereğli halkı adına Tüm Öğretmenlerimizin gününü sevgi barış dostluk duygularımla kutlarım.?