Kdz. Ereğli Fiziksel Engelliler Derneği Başkanı İsmail Şentürk, Ahşap Sanatlar Atölyesi ile Engelsiz Kariyer Projesi kapsamında inceleme yapmak üzere Kdz. Ereğli’ye gelen Japon Büyükelçiliği heyetinin çalışmalarını tamamladığını açıkladı.


 

Şentürk’ün açıklaması şöyle:

 

“Fiziksel Engelliler Derneği tarafından Japon Büyükelçiliğine  hazırlanmış olan ve  Türkiye’de 9 kurumun ön elemeyi geçtiği ve Yerel Projelere Hibe Programına hazırlamış olduğumuz Ahşap Sanatlar Atölyesi ile Engelsiz Kariyer Projesi için Japon Büyükelçiliğinden gelen 3 kişilik heyet fiziksel engelliler derneğini ziyaret ederek incelemelerde bulunarak bilgi aldılar.2018 in ocak ayında sonuçlanacak olan proje için  dernek başkanı İsmail ŞENTÜRK Bölgemizde yaşayan engellilerin genel durumu hakkında projenin hedef kitlesi amacı faydaları hakkında bilgi verdi.

Şentürk Başta İlçe Kaymakamı Sayın Nazım Madenoğlu olmak üzere,proje inşaat mimarı Sertan Ocakcı’ ya ve proje destekçileri; Emel Çalkam, Aysel Manay, Nilüfer Kenanoğlu, Hülya Karatepe, Bengü Ünlü, Ekrem Çakmak Doktor Nihat Kırtaç ve hizmet uzmanı Ahmet Hasan Eroğlu’ na bölgemizde yaşayan engelliler adına teşekkür etti.