Ereğli Belediyesi Su ve Kanalizasyon Müdürlüğü kaçak su kullanımına karşı denetimlerini sürdürüyor. Öte yandan festival standlarının ücretleri ise belirlendi.

 

Karadeniz Ereğli Belediyesi Su ve Kanalizasyon Müdürlüğü’ne bağlı ekipler, şehrin tüm bölgelerinde “Kaçak Su” kullanımını sıkı takibe aldı.  Su ve Kanalizasyon Müdürlüğü’ne bağlı ekipler, kaçak su konusunda her gün değişik saat ve bölgelerde denetimlerini sürdürüyor. Halkın temel ihtiyacı olan suyu gerek bahçe sulama, gerek halı ve araç yıkama sırasında sarf eden bazı vatandaşların kullandıkları bol miktardaki suyu sayaçlardan geçirmeyerek “kaçak su” kullandıkları tespit edildi. Yapılan sıkı denetimler sonucunda kaçak su kullandıkları tespit edilen vatandaşlara belediyemiz meclis kararları doğrultusunda gerekli cezai işlem uygulandı.

 

SUÇ İŞLEMEYİN

Kaçak su kullanımının önüne geçmek için başlatılan sıkı denetimlerin devam ettiği belirtilirken Duyarlı vatandaşların kaçak su kullananları Alo 185 Su Arıza ve Alo 153 Zabıta Müdürlüğü’ne ihbar edilmesi istendi.