Adalet ve Kalkınma Partisi (Ak Parti) Zonguldak Milletvekili Adayı Özcan Ulupınar, Irak’ta kaçırılan ve serbest bırakılan işçilerden Zonguldaklı Recep Tekin’i  evinde ziyaret etti.

 

Ak Parti Zonguldak Milletvekili Adayı Özcan Ulupınar, Irak’ta stadyum inşaatında çalışırken kaçırılan ve 28 gün aradan sonra serbest bırakılan 18 Türk işçinin arasında yer alan Recep Tekin’i,  Alaplı’nın Yayla Köyü’ndeki evinde ziyaret ederek geçmiş olsun dileğinde bulundu.

 

İşçi Recep Tekin, Milletvekili Adayı Özcan Ulupınar’a ziyaretlerinden duyduğu memnuniyeti dile getirerek, yaşadıkları sıkıntıları anlattı.

 

Özcan Ulupınar, kaçırılan işçiye ve ailesine geçmiş olsun dileğinde bulunarak şunları söyledi; “Öncelikle Recep kardeşimize geçmiş olsun. Ailesinin bu mutluluğunu ben de paylaşıyorum. Irak’ta stadyum inşaatında çalışırken kaçırılan 18 işçimizin aralarından bulunan Recep Tekin kardeşimizi evinde ziyaret ederek geçmiş olsun dileğinde bulunduk. İşçimizin kaçırılma sırasında sıkıntılarını dinledik. Ben işçi kardeşimize ve ailesine tekrar geçmiş olsun diliyorum.”