Aile ve Sosyal Politikalar Zonguldak İl Müdürlüğü'ne bağlı Sevgi Evleri'nin 5'incisinin iç teşrifatını üstlenen Zonguldak Umut Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği, Zonguldak Ticaret ve Sanayi Odası Kadın Girişimciler Kurulu'nun (KAGİK) desteğiyle Atatürk Kültür Merkezi'nde (AKM) kermes düzenledi.
Kermes açılışına; Zonguldak Valisi Erol Ayyıldız'ın eşi Dr. Didem Dilek Ayyıldız, Vali Yardımcısı Fethi Özdemir, Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Kemal Gümrükçü, Zonguldak Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı M.Salih Demir ve eşi Şengül Demir, AK Parti Zonguldak Belediyesi Meclis Üyesi Metin Demir, CHP Devrek İlçe Kadın Kolları Yönetim Kurulu Üyesi Songül Malkoç, Zonguldak Emekçi Kadınlar Derneği Başkanı Yüksel Yayla, Tüketici Hakları Derneği Zonguldak Şube Başkanı Ali Topaloğlu, Türk Kızılayı Zonguldak Şubesi Kadın Kolları Başkanı Arife Dereli, Zonguldak Belediyesi Başkan Danışmanı ve Tüm Bel-Sen Zonguldak Şube Başkanı Erol Yılmaz, Zonguldak Umut Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Nurten Kınay, çok sayıda siyasi parti ile sivil toplum örgütlerinin temsilcisi katıldı.
Zonguldak Umut Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Nurten Kınay, Sevgi Evlerinin 5'incisini yapacak olmanın mutluluğunu yaşadıklarını belirterek, Sevgi Evleri'nin bütün ihtiyaçlarını kermesten sağlanacak gelirle gidereceğiz. Bize destek veren KAGİK üyelerine teşekkür ederiz dedi.

ABAY: A'DAN Z'YE TÜM
İHTİYAÇLARI KARŞILAYACAĞIZ
KAGİK Başkanı Nurcan Abay da, desteklerinin süreceğini ifade ederek, Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü'ne bağlı Sevgi Evleri'nin 5'incisinin iç teşrifatını düzenlemeyi Umut Derneği üstlenmişti. Biz de Umut Derneği'ne destek vermek için bir araya geldik. Zonguldak Ticaret ve Sanayi Odası Zonguldak Kadın Girişimciler Kurulu olarak, üyelerimiz, arkadaşlarımız, lezzetli yiyecekler yaparak katkıda bulundular. Buradan elde edeceğimiz gelir ve daha sonrasında Kurul üyelerimizden ve arkadaşlarımızdan toplayacağımız yardım ve desteklerle tahminim 20 bin TL'yi bulabilir. Bir evin A'dan Z'ye tüm ihtiyaçlarını karşılayacağız. Evi hazırlayıp sevgiyle yaşanabilecek güzel çocuklarımıza elimizden geleni yapmış olacağız diye konuştu.

AYYILDIZ; EMEĞİ GEÇEN
HERKESİ KUTLUYORUM
Zonguldak Valisi Erol Ayyıldız'ın eşi Dr. Didem Dilek Ayyıldız ise, Çocuklarımız için yapılacak her şey, bizleri son derece mutlu ediyor. KAGİK, zaten toplumsal ve sosyal olaylara gayet duyarlı, katılımcı, sorunların çözümüne fikir üretmeye çalışan bir oluşum. Sevdiğimiz insanlar, bu kermesle de yapacak oldukları evin ihtiyaçlarını karşılamakta da samimiyetlerini ve kalitelerini bir kez daha göstermiş oldular. Ben çok mutluyum, herkese teşekkür ederim dedi.