Zonguldak Barosu Kadın Hakları Komisyonu ve Ereğli Hukukçular Derneği, İzmirlioğlu Huzurevinde kalan kadınların 8 Mart Dünya Kadınlar gününü kutladı. Zonguldak Barosu Kadın Hakları Komisyonu ve Ereğli Hukukçular Derneği üyesi avukat Dilara Bozkuş Uzun, İzmirlioğlu Huzurevi ziyaretinde yaptığı açıklamasında, 8 Mart Dünya Kadınlar gününü kutladı, yaşlıların tecrübeleri ile gençlere her zaman yol gösterdiğini ifade etti.

 

“YAŞLILARIMIZ YALNIZ DEĞİL”

Uzun şunları söyledi:  “Zonguldak Barosu Kadın Hakları Komisyonu ve Ereğli Hukukçular Derneği olarak 8 Mart Dünya Kadınlar günü nedeniyle huzurevinde kalan yaşlılarımızı ziyaret ettik, yaşlı kadınlarımıza karanfillerimizi verdik ve onların bu özel günlerini kutladık, ellerini öptük. Huzurevinde kalan yaşlılarımızı fırsat buldukça da ziyaret edip onlara hem moral vermek hem de yalnız olmadıklarını hissettirmek istiyoruz”

 

BAYAN AVUKATLAR KATILDI

Huzurevi Müdürü Zeynep Yüksel Ünal da ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade ederek yaşlılar adına hukukçulara teşekkür etti. Zonguldak Baro Temsilcisi ve Ereğli Hukukçular Derneği Başkanı Avukat Tayyar Kartal, Avukat Yıldız Erdoğan, Avukat Duygu Öztürk Savaş, Avukat Seda Zehra Günal ve Tayyar Kartal daha sonra yaşlılar ile bir süre sohbet etti.

 

(Haber: Mustafa Kemal Bektaş)