Zonguldak Karaelmas Üniversitesi'nin (ZKÜ) düzenlediği "Kadınlar Korosu Konseri" önceki akşam ZKÜ Konferans Salonu'nda yapıldı.
Sevda-Cenap And Müzik Vakfı (SCAMV) Kadınlar Korosu Konseri'ne, Vali Yardımcısı Fethi Özdemir, ZKÜ Rektörü Prof.Dr.Bektaş Açıkgöz, Rektör Yardımcısı Prof.Dr.Vural Evren, akademisyenler, öğretim üyeleri ve öğrenciler katıldı.
İzleyiciler, kadınlar korosunun seslendirdiği birbirinden güzel, nostaljik yabancı şarkılarla hoşça vakit geçirdiler. SCAMV Kadınlar Korosu: Koro, 17 Kasım 1999'da ülkemizde çoksesli müziğin tanıtılmasına, benimsenmesine ve geliştirilmesine her türlü olanakları ile hizmet eden Sevda-Cenap And Müzik Vakfı bünyesinde toplumsal amaçlardan yola çıkarak; hanımların müzikle üretmelerini sağlamak, yarım kalmış eğitimlerini sürdürmek, gizli yeteneklerini ve bastırılmış duygularını açığa çıkarmak, boş zamanları değerlendirmek, müzikle sevgi, saygı ve dostluk ilişkileri kurmak, konserler düzenleyerek, değişik kitlelere seslenmek ve çoksesli müziği yaymak amacıyla kuruldu. Koro amaçları doğrultusunda birçok konser vererek çoksesli müziğin yayılmasında öncülük yapıyor.