S Rota Organizasyon tarafından Erdemir Formenler Derneği’nde düzenlenen Kadınlar Matinesi büyük ilgi gördü. Batı Karadeniz Bölgesi’nin sevilen sanatçısı Muammer Darçın güzel sesi ve yorumuyla matineye renk kattı.

 

Matine programı içinde hediye çekilişi ve en iyi oryantel dans yarışması düzenlendi. Düzenlenen yarışmada 1.’nci gelen yarışmacıya altın, 2’inci gelen yarışmacıya Elit Gümüşten kolye ve 3.’üncü olan yarışmacıya ise Su Kuyumculuktan İnci takımı hediye edildi. Renkli görüntülerin yer aldığı yarışmada bayanlar hünerlerine sergiledi. Programın son bölümünde ise solist Ebru sahne aldı.

 

Düzenlenen etkinlik sonrası açıklamada bulunan Seyhan Dikay,“Kadınlarımızı biraz olsun eğlendirebilmek ve hoşça vakit geçirmelerini sağlamak amacıyla bir “Kadınlar Matinesi” düzenledik.  Bu düzenlediğimiz 4.’üncü Kadınlar Matinesi organizasyonu, Ereğli’li bayanların hoşça vakit geçirdiklerini umuyorum. Geleceğimizi şekillendiren; eşlerinin her türlü derdine ortak olan, çalışan üreten kadınlarımızı mutlu edebilmek için bu organizasyonu gerçekleştirdik. Kadınların günlük dertlerinden ve yorgunluklarından uzaklaştırabildiysek ne mutlu bize, Matinede sahne alan kıymetli sanatçı Muammer Darçın ve ekine, Solist Ebru hanıma, Formenler Derneği ekibine, organizasyon sürecinde destek olan arkadaş ve dostlara, katılım sağlayan konuklara ayrı ayrı teşekkür ediyoruz” dedi.

 

Ereğli’li bayanlar unutamayacakları bir gün yaşadıklarını belirterek; “Organizasyonda emeği geçen herkese teşekkür ediyoruz. Bu tür organizasyonların devamını bekliyoruz” dedi.