Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Kdz.Ereğli Belediye Başkan Adayı Halil Posbıyık, seçim çalışmaları kapsamında Kadıtarlası, Sarıkorkmaz ve Kocaali Mahallesi'nde vatandaşlarla bir araya geldi.

KADITARLASI

Mahalle gezilerine ilişkin CHP Seçim Koordinasyon Merkezi'nden gönderilen açıklama şu şeklide: "Yerel seçimlere kısa bir zaman kala mahalle mahalle gezerek vatandaşlar ile buluşan CHP Ereğli Belediye Başkan Adayı Halil Posbıyık, Kadıtarlası’nda halkla buluştu. Gittiği her yerde büyük sevgi gösterileriyle karşılanan Halil Posbıyık, Kadıtarlası’nda da aynı coşkuyla karşılandı. ‘Bu soğuk havada beni coşkuyla karşılayan tüm hemşerilerime şükranlarımı sunuyorum’ diye konuşmasına başlan CHP Ereğli Belediye Başkan Adayı Halil Posbıyık, yerel seçim için son 1 haftaya girildiğini hatırlatarak, kendisine moral ve destek veren tüm Ereğli halkına teşekkür etti.

"ESKİ GÜNLERE TAŞIMAK İÇİN"

Posbıyık, ‘Bana son günlerde moral verdiniz. Bu soğuk havada bu saatte bu coşku benim ivmemi artırıyor, bana moral veriyorsunuz. Hep beraber yola çıktık ve tek bir amacımız var Ereğli’yi iyi bir noktaya getirmek. Hiç siyaset yapmaya falan niyetim yok. Tek meselem var Ereğli’yi düştüğü bu durumdan daha iyi noktalara, eski günlere taşımak için, azimle kararlılıkla yola çıktık’ diye konuştu. Ereğli’nin düştüğü duruma çok üzüldüğünü ifade eden Posbıyık, 31 Mart’ta yapılacak yerel seçimlerde kendisine ve ekibine destek verilmesi halinde ilçeyi ayağa kaldıracak projeleri hayata geçireceklerini sözlerine ekledi. Halk tarafından konuşması coşkuyla alkışlanan Halil Posbıyık, çocuklara boyama kitabı hediye ederek Kadıtarlası’ndan ayrıldı.

SARIKORKMAZ MAHALLESİ

Beraberindeki meclis üyeleriyle birlikte Sarıkorkmaz’da davullu zurnayla ve meşalelerle karşılanan Posbıyık, "Sıkıntıları gidermek için elimden ne geliyorsa yapmaya hazırım" dedi.

"Bu soğuk havada. Akşamın bu saatinde bizi coşkuyla karşıladınız. Sağ olun var olun. Sarıkorkmaz’da çok hatıralarım var, çok istinat duvarları yaptım, çok çalışmalar yaptım. Eski halini biliyorsunuz. Ama elimizden geldiğince hizmet vermeye çalıştım Sarıkorkmaz’da. Yeterlimi değil tabi ki de daha iyisi olması lazım, daha güzeli olması lazım. Ereğli’de hangi mahalleye gitsem senin bıraktığın gibi duruyor diyorlar. Bizde bu sıkıntıları gidermek için elimizden ne geliyorsa yapmaya hazırız.Allah razı olsun Ereğli'de yaşayan insanların sayesinde hiç siyasi parti gözetmeksizin, partiye bakmaksızın dört dönem beni belediye başkanı yaptınız. Ben Ereğli'de yaşayan insanlara aşığım, onları çok seviyorum. Beni onurlandırdığınız için, beni desteklediğiniz için sizlere minnet borçluyum. Benim için particilik falan önemli değil, benim için birinci derecede önemli olan Ereğli'de yaşayan insanlar. Bende insanımıza hizmet edebilmek için elimden ne geliyorsa yapacağım" dedi.

KOCAALİ MAHALLESİ

Beraberindeki meclis üyeleriyle beraber Kocaali Mahallesi’ne giden Posbıyık büyük bir sevgi ve ilgiyle karşılandı. Ereğli Belediye Başkan Adayı Halil Posbıyık’ın Kocaali Mahallesi ziyaretinde konuşan Kocaali Mahalle Muhtarı Murat Uslu: "20 sene Ereğli Belediye Başkanlığı yapmış sayın Halil Posbıyık’a ve belediye meclis üyelerine şahsım ve mahallem adına hoş geldiniz sefalar getirdiniz diyorum. Halil Başkanımıza sizler huzurunda şükran ve teşekkürlerimi sunmak istiyorum. Niye derseniz. Tarihte belki görülmemiştir. Kocaali Mahallesi olarak bir gurur yaşıyoruz. Mahallemizde sizde biliyorsunuz ki 3 tane meclis üyemiz var. Ben bu yolda sayın başkanıma ve tüm meclis üyelerine sonsuz şükranlarımı sunarak başarılar diliyorum. İyi ki varsınız. Sağ olun, varolun başkanım" dedi.

Gördüğü sevgi ve ilgi karşısında çok mutlu olan Posbıyık: "Değerli hemşerilerim özellikle hanımefendilere dönmek istiyorum. Benim bacılarıma, kardeşlerime , hanımefendilerin gösterdiği bu sıcak ilgiden, sevgiden dolayı şükranlarımı sunuyorum. Bu soğuk havada beni coşkuyla karşıladınız, bana güç verdiniz. Sevgili hemşerilerim geçmiş dönemde Kocaali’ye elimizden geldiği kadar hizmetler yapmaya çalıştık. Elimizden geleni yaptık. Ama tabi herşey bitmiş değil. Gene sıkıntılar var, gene problemler var. Buraya Hastaneden başlayacak, Ahmetçiklerden geçecek, Aktaş’tan şehir merkezine geçecek Ereğli’deki trafiği rahatlatmak için yeni bir yol hattı yapıyoruz" dedi ve yapacağı projelerinden bahsederek Kocaali halkını bilgilendirdi.