Zonguldak Bülent Ecevit Üniversitesi (BEÜ) 39 öğretim üyesi alacağını açıkladı.

BEÜ'nün fakülte ve yüksekokullarında açık bulunan 39 kadroya 2547 sayılı Yükseköğretim Kanunu'nun ilgili maddelerine göre eğitim üyesi alınacak.

Müracaatlar başlarken, öğretim üyesi kadroları için ilgili fakültenin dekanlıkları ile Yüksekokul Müdürlüklerine, profesör ve doçent kadroları için ise Rektörlük Personel Daire Başkanlığı'na başvurmaları istendi.

Uygulamalı Bilimler Yüksekokulu, Zonguldak Meslek Yüksek Okulu, Denizcilik Fakültesi, Fen Edebiyat Fakültesi, Sağlık Bilimleri Fakültesi, Diş Hekimliği Fakültesi, Mühendislik Fakültesi, Tıp Fakültesi, Çaycuma Eğitim Fakültesi, Ereğli Eğitim Fakültesi, İlahiyat Fakültesi, İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi'ndeki 39 kadro ile ilgili verilen bilgi şu şekilde:

"Müracaat edenlerin 657 sayılı Kanunun 48. maddesindeki şartları ve Üniversitemiz http://personel.beun.edu.tr/icerik/12/mevzuat.html sayfasında yayınlanmış olan 'Üniversitemiz Birimlerinde Profesör, Doçent ve Dr. Öğretim Üyesi Kadrosuna Atanma İlkeleri"nde belirtilen şartları sağlamış olmaları, Doktor Öğretim Üyesi kadrosuna başvuranların müracaat dilekçelerinde yabancı dillerini belirtmeleri, Yurtdışından alınmış Diplomaların Üniversitelerarası Kurulca Denkliğinin onaylanmış olması gerekmektedir."