Zonguldak Kadın Girişimciler Kurulu yeni dönem çalışmalarına başlıyor.
Zonguldak Ticaret ve Sanayi Odası bünyesinde faaliyette bulunan İl Kadın Girişimciler Kurulu  TOBB'nin ilgili tebliği uyarınca yenilendi. Zonguldak Merkez Kurulda görev yapacak olan üyeler Zonguldak Ticaret ve Sanayi Odasında bir araya geldi.
Nurcan Abay, Ayşen Orhan, Ece Sönmez, Seray Sağlam, Tülin Atalay, Simten Papila, Edibe Keleş, Züleyha Arıman, Selvinaz Aydın, Aysel Koca, Canan Aydın, Hikmet Yılmaz, Meltem Gürbüz, Halime Barutçu, Emine Tosun, Muhsine Çetintaş, Aynur Ermiş, Nurten Kınay ve Ayşegül Türeci'nin katılımı ile gerçekleştirilen toplantı sonunda açıklama yapan Zonguldak Kadın Girişimciler Kurulu Genel Koordinatörü Renda Okay Zonguldak merkez ilçe de 25, İl genelinde ise 96 Kadın Girişimcinin kurulda görev alacağını dolayısıyla daha geniş ve etkin çalışma yapılacağını vurguladı.
Okay, kent ve kırsaldaki  kadınların  çalışma hayatının içinde daha etkin rol alacağı çalışmaların gerçekleştirilmesi hususunda icra komitesine ve kurul üyelerine büyük görevler düştüğünü kaydederek, yeni kurulun ilk etkinliğini, 14-20 Kasım tarihleri arasında kutlanacak olan Global Girişimcilik Haftasında gerçekleştireceğini belirtti.
Okay ayrıca, yeni dönemde kurulda görev alan tüm kadın girişimcileri kutlayarak başarı dileğinde bulundu.