Kdz.Ereğli'de meydana gelen trafik kazasında bir kişi hayatını kaybetti. Kazada ağır yaralanan 80 yaşındaki Kahraman Uzun kaldırıldığı Ereğli Devlet Hastanesinde yaşam savaşını kaybetti.

Kaza Ereğli-Alaplı karayolunda meydana geldi. Edinilen bilgilere göre 67 TU 144 plakalı araç sürücüsü Ümitcan Okumuş, Ereğli-Alaplı karayolunda karşıdan karşıya geçmek isteyen 80 yaşındaki Kahraman Uzun' a çarptı. Çarpmanın etkisi ile ağır yaralanan Uzun için ambulans çağrıldı. Olay yerine gelen sağlık ekipleri Uzun'a yapılan ilk müdahale sonrasında Ereğli Devlet Hastanesine kaldırıldı. Ereğli Devlet Hastanesi Acil Servisine alınan Kahraman Uzun, burada yapılan müdahalenin ardından yoğun bakıma kaldırıldı. Kahraman Uzun yoğun bakımda hayatını kaybetti.

Erdemirspor'da antrenörlük yapan Ahmet ve Erdemir'den emekli olan Arslan Uzun'un babası olan Kahraman Uzun'un kaza yaptığı bilgisini alan spor camiası hastaneye akın etti. Acı haber üzerine yakınları ve sevenleri gözyaşlarına boğuldu. Olay yerine gelen Bölge trafik ekipleri ve Jandarma kuvvetleri, kaza hakkında bilgi topladı. Hazırlanan tutanakların ardından araç sürücüsü Ümitcan Okumuş ifadesi alınmak üzere Jandarma Karakoluna götürüldü. Kaza ile ilgili olarak tahkikatın sürdüğü öğrenildi.


SON GÖREV
Erdemirspor antrenörlerinden Ahmet Uzun ve Erdemir emeklisi Arslan Uzun’un babaları Kahraman Uzun’un cenazesi 12 Eylül 2010 Pazar günü Elmatepe Camisinde öğle namazına müteakip kılınan cenaze namazının ardından şehir mezarlığında toprağ verildi. Çok sayıda kişinin katılımı ile gerçekleştirilen cenaze töreninde gözyaşları ve dualar Kahraman Uzun için aktı ve okundu.