Orta refüje çarptı
Kdz. Ereğli Elmatepe Mahallesi Elmatepe Işıklar Önünde yaralamalı trafik kazası meydana geldi. T.T. İLE Z.K.'nin O.K'nin 67 DD 367 plakalı aracında yolcu olarak bulunduğu aracın ışıklarda beklediği sırada yeşil ışığın yanmasıyla hareket eden araca bir aracın aniden önüne çıkması üzerine direksiyon hakimiyetini kaybederek orta refüje çarptığı iddia edildi. Araç içerisinde bulunan T.T. ile Z.K. hafif yaralanarak hayati tehlikelerinin bulunmadığı belirtildi. O.K hakkında tahkikat başlatıldı.


Servis aracı neden
geç geldi? tartışması

Kdz. Ereğli Murtaza Mahallesi Dış Çeşme Sokakta meydana gelen tartışmada hakaret ve tehdit sonucu şüpheliler yakalanarak soruşturma başlatıldı.
Meydana gelen olayda D.A. ile mobilya sektöründe faaliyet gösteren servis elemanları olan G.B ile A.T. arasında servisin geç gelmesinden dolayı çıkan tartışma neticesinde şahıslar birbirlerini tehdit ederek hakarette bulundu.

Kavganın sebebi: gürültü
Gülüç Örencik Mahellesi Karanfil Sokakta meydana gelen olayda E.A. komşuları olan N.Ç. ile Y.Ç.'nin gürültü yaptıklarını iddiasıyla aralarında çıkan tartışma neticesinde N.Ç'nin üzerine bıçakla yürüdüğünü, eşi Y.Ç'nin de 67 TT 786 plakalı aracının camına taş atarak kırdığı belirtildi.
Olayın ardından kullanıldığı iddia edilen 1 adet ekmek bıçağı ele geçirilerek konu ile ilgili soruşturma başlatıldı.

Kahvaltı emniyette bitti
Kdz. Ereğli Murtaza Mahallesi Dış Çeşme Sokak'ta meydana gelen olayda Z.A. kahvaltı hazırlama konusunda eşi olan F.A. ile aralarında çıkan tartışma neticesinde F.A.'nın elle darp ederek hakaret ettiğini iddia ederek şikayetçi olan Z.A. doktor raporunu aldı. Olay ile ilgili soruşturma başlatıldı.

40'a yakın ilaç içti
Kdz. Ereğli Kavaklık Mahallesi Çayır Sokak'ta meydana gelen olayda D.S. ailevi sebeplerden dolayı 40'a yakın ilaç içerek intihara teşebbüs etti. D.S. nin yapılan ilk doktor kontrolünün sonrasında hayati tehlikesinin bulunduğu ifade edilerek olay ile ilgili tahkikat başlatıldı.

Çalınan mısır aracını
festivalde tanıdıI

Kdz. Ereğli Müftü Mahallesi 27 Mayıs Caddesinde yaşanan olayda mısır arabası çalınan N.O. arabasını festival alanında görünce mısır arabasını damadı olan K.C.B.'nin çaldığını iddia etti.
Yaklaşık 1 yıl önce mısır satmakta kullandığı mısır arabası çalışan N.O. arabasını festival alanında gördüğünü ve mısır arabasını damadı olan K.C.B.'nin çaldığını, 500 TL karşılığında O.A.'ya sattığını iddia ederek şikayetçi oldu. Şikayet üzerine mısır arabasını satın alan O.A.  yakalanarak arabayı satan K.C.B.'nin aranmasıyla soruşturma başlatıldı.

Döner bıçağını doğrulttu
Kdz. Ereğli Müftü Mahallesi Uzunkum Caddesi Lal Kafe önünde meydana gelen olayda elle darp ve bıçaklı tehdit yaşandı.
E.C. Lal Kafe önünde bulunduğu sırada S.K.'nın kolundan tutarak kendisine 'Senin ismin E. Mi?' diye sorup ardından nedeninin bilmediği bir sebepten dolayı S.K.'yi elle darp ederek dönerciden aldığı bıçağı doğrulttu. E.C.'den şikayetçi olan S.K.'nin hayati tehlikesinin bulunmadığı doktor raporuyla belirtilerek konu ile ilgili soruşturma başlatıldı.

Eşini ve kızını darp etti
Gökçebey Çarşı Mahallesi İsmet Paşa Caddesinde aile içi kasten yaralama ve hakaret olayı yaşandı. Edindiğimiz bilgilere göre A.Ç. eşi olan T.Ç.'nin eve alkollü gelmesinden dolayı aralarında çıkan tartışma neticesinde A.Ç. ile kızı olan S.Ç.'ye tekme atarak tehdit ve hareket ettiği belirtildi. Olayın ardından A.Ç. eşinden şikayetçi oldu. Mağdurların doktor raporuna göre hayati tehlikelerinin bulunmadığı ifade edilen olayda T.Ç. yakalanarak konu ile ilgili tahkikat başlatıldı.