Halkın yaşam alanlarını daraltan, yaya ve araç trafiğini tehlikeye atan işgallere karşı sayısız ihbar aldıklarını söyleyen Belediye Başkan Yardımcısı ve Zabıta Müdürü Alptekin Dursun, 15 Haziran 2015 Pazartesi gününden itibaren işgale izin vermeyeceklerini söyledi.

 

ESNAFLARA 15 HAZİRAN UYARISI                                                              

Kaldırımların yayaların geçişleri için kullanılması gerektiğini ve 15 Haziran Pazartesi gününden itibaren işgale izin vermeyeceklerini dile getiren Dursun,  “Kaldırım İşgalleri konusunda sayısız ihbarlar alıyoruz.

ARAÇ VE YAYA TRAFİĞİNİ ETKİLİYOR

Ekiplerimiz, şikâyetler doğrultusunda birçok noktada tespitlerini yaptı. Esnafımız yapmaları gerekenler için uyarıldı. İlçe merkezimizde işgaller yüzünden neredeyse yol ortasından yürünmek zorunda kaldığını bile tespit ettik. Bu durum insan hayatını tehlikeye atıyor. Araç ve yaya trafiğini olumsuz yönde etkiliyor.”dedi. 

ESNAFLARIMIZ DUYARLI OLSUN

Dursun açıklamasında “15 Haziran 2015 Pazartesi günü itibari ile esnaflarımızın kaldırımları işgal etmeyerek, ekiplerimize yardımcı olmalarını istiyoruz. “ derken, uyarılara aldırış etmeyen ve kuralları ihlal eden esnaflar hakkında yasal işlem başlatacağı da duyuruldu.