Sevda! İnsanı öyle bir yakar ki! Hele ki gözlerde başlayıp da ılık bir rüzgar gibi kalplerin derinliğine sızıp oracıkta ısınmaya başlarsa. Sızlatır! Düşündürür ve düşündürdüğü kadar da gülümsetir. Bedeni ve benliği sarıp sarmalayan bu duygu volkan olup taşmaya başlayınca, adetler hatırlanır birdenbire. “Seni seviyorum. Ben de” ile başlar ve kartopu olup büyüdükçe büyüyünce, “Annen ve babanı gönder” denir. Giderler günümüzün ana babası. Ne için? Noterlik yapmak için. Artık çocuklar karar verir ve aile büyükleri de bu kararın arkasından yapması gerekenleri yerine getirir. Hepsi tamam, iş son noktaya kaldı artık.

Lafı çok uzattım biliyorum da, iki su gibi genç “biz evleniyoruz” diye davetiye getirince,  çok saygın kişiliği ile tanıyıp bilinen Kdz. Ereğli’nin Milli Eğitim camiasından Fatih Terekli’nin,  Ticaret ve Sanayi Odası Kadın Girişimciler Başkanı ve Zonguldak Ticaret ve Sanayi Odası Kadın Girişimciler İl İcra Kurulu Üyesi, iş ve cemiyet hayatının tanınmış ismi Pınar Yazıcı ile evlenme kararlarını öğrenince mutluluklarını iki satır ile paylaşayım istedim.

Evet sevgili Yazıcı ve Terekli’nin ailesi, dostları, yakınları 8 Ağustos Cumartesi günü saat 16.00’da kimselere söz vermeyin. Nikah var nikah.  Kdz. Ereğli  Tatoğlu Kültür Merkezinde corona nedeniyle  gerçekleşecek nikah töreninde bekleniyorsunuz.

Onlar hazır! İlla ki, çıkacaklar mutluluk kerevetlerine. Eee bize de alkışlamak düşer değil mi?

Haber: Eyüp Bektaş

Nikah şahitleri : Dr. Merih Bulak, Raci Erkan Kahraman