Emniyet Müdürü Tektaş, Kapalı Pazar yerinde esnafın ve vatandaşların güvenli alışveriş sağlamaları noktasında kamera sistemi kurmayı düşündüklerini ve bu projeye Pazarcılar Derneği Başkanlarından da tam destek verildiğini kaydetti.

Alaplı Kapalı Pazar yerinde güvenliğin sağlanması için kurulması düşünülen kamera sistemi için bir toplantı düzenlendi. İlçe Emniyet Müdürlüğünde düzenlenen toplantıya İlçe Emniyet Müdürü Erkan Tektaş, Karakol Amiri İlhan Toprak, Düzce Pazarcılar Odası Başkanı Hanife Gül, Kdz. Ereğli Pazarcılar Odası Başkanı Yusuf Özduman, Alaplı Pazarcılar Odası Başkanı Şeref Kaplancan, Alaplı Belediyesi Zabıta Amiri Ziya Kayacan katıldı.
Toplantıda konuşma yapan İlçe Emniyet Müdürü Erkan Tektaş, Kapalı pazaryerinde vatandaşların ve esnafın güvenli bir şekilde alış verilmesi noktasında Kapalı Pazaryerine 12 adet güvenlik kamerası kurulması çalışmalarına başladıklarını bu çerçevede Düzce, Kdz. Ereğli ve Alaplı Pazarcılar Odası Başkanları ile bir toplantı düzenlediklerini belirtti. Toplantının verimli geçtiğini ve Pazarcılar Odası Başkanlarının da bu projeye destek verdiğini belirten Tektaş,"Amacımız bu proje ile kapalı pazaryerinde asayiş ve huzurun yanı sıra esnaf ve vatandaşlarımızın güvenli alışveriş yapmalarını sağlamak.
Bu konuda Pazarcılar Odası Başkanları ile bir toplantı düzenledik. Onlarda bu projeye tam destek vereceklerini belirttiler. Önümüzdeki günlerde projenin maliyeti konusunda firmalar ile görüşmeler yaparak bu projeyi bir an önce hayata geçirmeyi hedefliyoruz" dedi. Düzce, Kdz. Ereğli ve Alaplı Pazarcılar Odası Başkanları da yaptıkları ortak açıklamada İlçe Emniyet Müdürlüğü tarafından düşünülen kapalı pazaryerine kamera sistemi projesine tam destek verdiklerini esnafın da menfaatine olan bu projeye esnaf vatandaşların da tam destek vereceklerini kaydettiler.