Kandillililer bir cenazede daha buluştu. Bu kez cenaze Kandilli'deydi. TTK Armutçuk Müsessesesi'nin Misafirhane Müdürlrü Kamil Çavuşoğlu geçirdiği böbrek rahatsızlığından kurtulamayarak yaşama veda etti. 25 Mart tarihinde yaşama veda eden Kamil Çavuşoğlu'nun cenazesi 26 Mart'ta Kandilli'de Yayla Camisine getirildi. Burada kılanan öğle-cenaze namazı sonrasında Kandilli Belediyesi Mezarlığı'na gömülen Kamil Çavuşoğlu aynı müessesenin muhasebe müdürülüğünde çalışan Gülgün Kiraz Çavuşoğlu'nun eşiydi. Çavuşoğlu iki çacuk babasıydı. 




Kdz. Ereğli ve Alaplı ilçeleri ile köylerinde tüm Kandillililerin cenazesinde bir araya gelenler  yeni bir  acıda daha buluştu. Maden bölgesi Kandilli'deki bu tutkunluk ve dayanışma Kamil Çavuşoğlu'nun cenazesinde bir kez daha yaşandı. Kandillililer Derneği'nin önceki Başkanlarından Nezih Kırdar ve Orhan Akçakese, Belediye Başkanı Mustafa Aydın, önceki başkan Nihat Saral, Kandilli Kültür Derneği Yönetim Kurulu üyesi Bülent Akçakese, TTK yöneticileri, bazı sivil toplum örgütlerinin başkan veya yöneticileri, belde halkı Kamil Çavuşoğlu'na son görevlerini yerine getirdiler.



ÖNDER GAZETESİ AİLESİ olarak merhum Kamil Çavuşoğlu'na Allahtan rahmet, kederli ailesi, dost ve yakınları ile tüm Kandillililere başsağlığı ve sabırlar diliyoruz.