Yazıcıoğlu Şirketler Grubu bünyesinde hizmet veren Yazıcıoğlu Kuyumculuk, Kdz.Ereğli’deki mağazalarında başlattığı ‘Yeni Yıl Kampanyası’nı 1 hafta uzattı.

Konuyla ilgili açıklama yapan Yazıcıoğlu Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Üyesi İrfan Yazıcıoğlu, “Vatandaş-larımızın; düzenlediğimiz kampanyadan yeni yılın ilk günlerinde de faydalanmasını istedik. Yazıcıoğlu Kuyumculuk olarak, düzenlediğimiz kampanyanın Aralık ayı süresince geçerli olacağını duyurmuştuk.
Ancak, yeni yılın yaklaşmasıyla birlikte vatandaşlarımızın yoğun günler geçirebilecekleri düşüncesiyle; kampanyamızı 7 Ocak 2011 Cuma gününe kadar uzatmış bulunmaktayız. Kampanyamız kapsamında, değerli müşterilerimize sunduğumuz fırsatlar şöyledir:
Dünyaca ünlü saat markalarında %30 indirim ve 12 aya kadar taksit imkânı. ASOS- ELLDA- ARPAŞ ve FAVORİ markalarının sizler için özel yapılmış yılbaşı koleksiyonunda 12 aya kadar vade farksız taksit seçenekleri.
7 Ocak’a kadar yapacağınız 500 TL değerindeki pırlanta çeşitlerinde ‘PIRLANTALI SAAT KOLYE hediye.
Yapacağınız 1.000 TL ve üzerindeki alışverişlerinizde ‘PIRLANTALI SAAT KOLYE’ hediyenizin yanında alışverişinizin yarısı kadar sürpriz hediyeler.”