Alaplı Kızılay Derneği Şubesi ve Aşağıdağ İlköğretim Okulu işbirliği ile kan bağışı kampanyası düzenlendi.
Aşağıdağ Köyü İlköğretim Okulu ve Kızılay Derneği Alaplı Şubesi işbirliği ile kan bağışı kampanyası düzenlendi. 48 kişinin katıldığı kan bağışı kampanyasında 52 ünite kan toplandı.
Aşağıdağ Köyü İlköğretim Okulu'nda düzenlenen kan bağışı kampanyasına Alaplı Kaymakam'ı Aydın Memük, İlçe Milli Eğitim Müdürü Hüseyin Taşıran, Alaplı belediye Başkanı Nevzat Çimenoğlu, AK Parti İlçe Başkanı Faruk Çaturoğlu, Siyasi İşler Başkanı İbrahim Yalçın, Yönetim Kurulu Üyesi Cengiz Sevim, CHP İlçe Başkanı Nuri Tekin, Alaplı Şoförler Odası Başkanı Kemal Çam, CHP Belediye Meclis Üyesi Hasan Demir, DP Alaplı İlçe Başkanı Mehmet Yaman katıldı.
Kan bağışı kampanyası ile ilgili bilgiler veren Kızılay Derneği Alaplı Şube Başkanı Hayri Yiğit,  "Vatandaşlarımızın Kızılay'a kan verme duyarlılığı için teşekkür ederim. Eskiden sadece şehir merkezlerinde kan toplanırken, şimdi köylerimizde vatandaşla işbirliği içinde kan alma çalışmaları yapıyoruz, köylerimizde de kan verme duyarlılığı her geçen gün artmaktadır. Köy imamlarımız bu konuda bize destek olmuşlardır.
Bu hava şartlarında buraya gelen Zonguldak Kızılay Kan Bankası görevlilerine kan bağışında bulunanlara teşekkür ederim" dedi.