Çaycuma Kızılay Derneğince başlatılan kan bağışı kampanyasına Çaycuma'yı Yönetenlerden tam destek.
Kampanyanın halka duyurulması amacıyla yapılan basın toplantısının ardından Çaycuma Kaymakamı Hasan Yaman, Çaycuma Belediye Başkanı Mithat Gülşen, Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Hayri Kandemir ve Kızılar Derneği Çaycuma Şube Başkanı Cem Baruönü kan vererek kampanyaya öncü oldular. Kaymakam Hasan Yaman, "Bu bir yurttaşlık görevidir. Kampanyaya halkımızın destek vermesini bekliyoruz. Bu konuda yapılması gereken her türlü desteği vermeye hazırız" dedi.
Çaycuma Belediye Başkanı Mithat Gülşen, "Kan vermek kampanyaya destek olmak dışında kan veren içinde sağlıklı bir durumdur. Düzenli aralıklarla kan veren kişinin bünyesi yenilenmektedir. Ben de fırsat buldukça kan vererek hem kendi sağlığım için hem başkaları için yararlı olmaya çalışıyorum. Halkımızı bu kampanyaya destek vermeye çağırıyorum" dedi.
Yapılan basın açıklamaları sonrası kan bağışında bulunan yöneticilerin mutlulukları yüzlerinden okunuyordu. Kampanyayı düzenleyen Çaycuma Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanı Hayri Kandemir, "Yöneticilerimizin kampanyaya verdiği destek bizi çok memnun etti. Toplum önderlerinin katkısı halkımız için örnek olacaktır. Umarız bu kampanya amacına uygun olarak hedefe ulaşır kan bağışı istendik miktara çıkar. Yöneticilerimize teşekkür ediyoruz dedi.