Kozlu beldesinde belediye organizesiyle başlatılan mavi kapak kampanyası büyük destek görüyor. Yaklaşık 15 engelliye tekerlekli sandalyenin verildiği kampanya tüm hızıyla sürüyor.
Kozlu Belediyesi 153 Hasta Takip Merkezi organizesiyle beldede başlatılan mavi kapak kampanyasına destek büyüyor. Merkez Sorumlusu Cengiz Alagözoğulları'nın girişimleri ile başlatılan kampanya kapsamında belde sınırlarında oturan 15 engelliye tekerlekli sandalye verildi. Kampanyaya, beldede bulunan işyerleri sahipleri ve esnaflar da destek veriyor. Beldedeki büfe gibi hemen her iş yerinde logolu kutuların bulunduğunu belirten Cengiz Alagözoğulları, Belde esnafımız da kampanyaya destek veriyor. İçtiğimiz suyun ardından bu mavi kapakların da engellere çözüm olabileceğini unutmayın. Su birikintileri bile damlalardan oluşur. Bu yardım denizine sizde bir damla atın.
Mavi kapakları çöpe atmayın. Bu mavi kapakları, ya esnaflarımızdaki logolu kutulara atın, yada biriktirdiklerinizi belediyemiz Hasta Takip Merkezi'ne teslim edin dedi.
Herkesin potansiyel engelli olduğunu hatırlatan Alagözoğulları, kampanyayı ortak yürüttüklerini belirttiği Türkiye Sakatlar Derneği Genel Merkezi'ne, kampanyaya destek veren esnafa ve vatandaşlara da teşekkür etti.