Çaycuma?da belediye tarafından başlatılan "Yardımını Yolla, Garibanı Kolla" isimli yardım kampanyasına vatandaşlar ve Çaycumalılar yoğun ilgi gösterdi.
İhtiyaç fazlası eşyalar, vatandaşlar tarafından ihtiyaç sahiplerine dağıtılmak üzere belediyenin yardım çadırına gönderildi.
Çaycuma Belediyesi tarafından başlatılan kampanya ile işyerleri ve evlerde az kullanılmış veya kullanılmayan ihtiyaç fazlası giyim kuşam, ev malzemeleri, beyaz eşya, eğitim araç ve gereçleri, hayırsever vatandaşların gönüllü bağışlarıyla, ihtiyaç sahibi ailelere dağıtılmak üzere Belediye yardım çadırında topladı. Toplanan yardımlar Belediye zabıtası tarafından kayıt altına alındı. Düzenli geliri olmayan, ihtiyaç sahibi kişilere ulaştırılmak üzere toplanan bu yardımlar, duyarlı vatandaşların beyanlarıyla ihtiyaç sahiplerine önümüzdeki günlerde dağıtılmaya başlanacak.
Yardım çadırına vatandaşlar tarafından gösterilen ilgiden son derece memnun kaldığını ifade eden Çaycuma Belediye Başkanı Mithat Gülşen; "Halkımızla, yardım ve dayanışmanın en güzel örneğini bu kampanyamız ile sergiledik" dedi.