Türkiye Kamu-Sen Zonguldak İl Temsilcisi Salih Alemdar, Türk Büro-Sen Zonguldak Şube Başkanı Kadir Bacıoğlu, Türk Enerji-Sen Zonguldak Şube Başkanı Selami Yoğurtçu ve Yönetim Kurulu üyeleri, Zonguldak Şehit Aileleri Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği'nin Konak Otel altında açtıkları "Tablo ve Ev Aksesuarları" sergisini ziyaret etti. Sergi hakkında Dernek Başkanı Mustafa Yorulmaz'dan bilgi alan Alemdar ve Yönetim Kurulu üyeleri, Dernek üyelerinin yaptığı 2 tablo ile çeşitli aksesuarlardan satın aldılar.
"ŞEHİTLERİMİZİN
EMANETİSİNİZ"
Türkiye Kamu-Sen İl Temsilcisi Salim Alemdar, yaptığı açıklamada, şehit ailelerinin, şehitlerimizin emaneti olduğunu belirterek, "Derneğimiz yeni hizmet binasının yapımına başladı. Katkı amacıyla açtıkları sergiyi ziyaret ettik ve iki tablo ile çeşitli aksesuarlar satın aldık. Bizim de Dernek hizmet binasında bir tuğlamızın olmasını istedik" dedi.
"MADDİ VE MANEVİ
OLARAK YANIMIZDALAR"
Dernek Başkanı Mustafa Yorulmaz da, Türkiye Kamu-Senlilere teşekkür ederek, "Türkiye Kamu-Sen'in maddi ve manevi desteğini her zaman görüyoruz. Salih Başkanımızın şahsında tüm Türkiye Kamu-Senlilere teşekkür ediyorum" diye konuştu.