Kdz. Ereğli Şentürk Kuyumculuk Mobilya Sanayi Ticaret Ltd. Şti. Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Şentürk, Fetullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanmasına (FETÖ/PDY) yönelik soruşturma kapsamında örgüte finansal destek sağladığı iddiasıyla kayyum atanan Şentürkler Dayanıkla Tüketim Malları ile firmalarının hiçbir bağının bulunmadığını duyurdu.


Şentürk, konuya ilişkin yaptığı açıklamasında şu bilgilere yer verdi:

"Ereğli' de Fettullahçı Terör örgütü Paralel Devlet yapılanması soruşturması kapsamında 19 firmaya kayyum ataması yapılmıştır. Firmalara yapılan kayyum atamalarında yer alan Şentürkler Dayanıklı Tüketim Malları firması ile şirketimizin hiç bir bağı bulunmamaktadır. Konu şirketimizle bağdaştırılmaktadır. Bu konuda şirketimizin atanan kayyumlarla hiç bir bağlantısı bulunmamaktadır. Herhangi yanlış anlaşılmaya mahal vermemek için basına ve kamuoyuna bu açıklama zorunlu görülmüştür"

 

KAMUOYU ÖNDER'DEN ÖĞRENDİ

Kdz.Ereğli'de kayyum atanma kararı alınan 19 şirket sayısı ve isimleri ilçe gündemine bomba gibi düştü. Haberin yayımlanmasının ardından pek çok internet sitesi de haberimizi "kaynak" göstermeden izinsiz kullanarak kendi haberiymiş servise sundu.


(Haber: Mustafa Kemal Bektaş)