Zonguldak’ta Belediye bulvarını ana köprüye bağlayan Fevkani köprü üstünde park halinde bulunan 54 HU 002 plakalı kamyon kayarak, köprüden yaklaşık 5 metre uçtu. Bu sırada köprünün altında bulunan bir oto galeriye ait otomobil, kamyonun altında kalırken, olay sırasında köprünün altında bulunan parkta oturan vatandaşların son anda gürültüden kaçarak kurtulduğu öğrenildi.
Olayın, Sakarya'dan gelen mobilya yüklü kamyon şoförü Selamet Okurer'in mobilya eşyalarını teslim edeceği adresi sormak için kamyonu park edip aşağıya indiği sırada kamyonun kayarak köprüden uçmasıyla meydana geldiği iddia edildi. Olayın şokunu üzerinden atamayan kamyon sürücüsü Selamet Okurer(31), sağlık görevlileri tarafından ambulansla Zonguldak Atatürk Devlet Hastanesi’ne götürüldü. Olay yerine sevk edilen polis, itfaiye, sağlık , zabıta ve İl Afet ve Acil Durum ekipleri, vatandaşları olay yerinde meydana gelebilecek herhangi bir tehlikeye karşı güvenlik önlemi aldı. Polis, aracın üzerine düşen kamyonun çevresini güvenlik şeridine aldı.

HERKES SON ANDA KAÇTI
Olay nedeniyle büyük korku yaşayan vatandaşlardan Savaş Esengül, "Uçarken ben gördüm. Biz oradan bakıyorduk, araba freni boşalmış, içinde kimse yoktu. Kendi kendine, bariyerlere çarpa çarpa oradan aşağıya uçtu. Kamyon park halindeydi. Şoför kamyonu yolun kenarına çekmiş, kendisi zaten aşağıdaymış. Böyle bir şey olur mu ya. Kaçması saniyelik oldu. Gürültü geliyor ama herkes nereye kaçacağını bilemiyordu. Son anda kurtuldu herkes.” diye konuştu.