Alaplı Müftülüğü ve Alaplı Kızılay Şubesi işbirliği ile düzenlenen kan bağışı kampanyasında 41 ünite kan toplandı. Müftülük ve Kızılay Şubesi kan bağışına katkı sağlayan herkese teşekkür ettiler.

Alaplı'da 'Camiler ve Din Görevlileri Haftası' etkinlikleri çerçevesinde İlçe Müftülüğü ve Alaplı Kızılay Şubesi işbirliği ile kan bağışı kampanyası düzenlendi. Alaplı Merkez Cami önünde Kızılay'a ait otobüste düzenlenen kan bağışı kampanyasına Zonguldak Müftüsü Selami Emen ve Alaplı İlçe Müftüsü Hüseyin Baş destek verdi. Cami ler ve Din Görevlileri Haftası nedeniyle kan bağışı kampanyası düzenlediklerini belirten Alaplı İlçe Müftüsü Hüseyin Baş şöyle dedi; "Halkımızın kan bağışı bilincini geliştirmek istedik, bu nedenle de böyle bir kampanya düzenledik. Kampanyada imamlarımız ve gönüllü vatandaşlarımız kan bağışına destek verdi. Destek veren herkese teşekkür ediyorum" sözleri ile konuştu.
TEŞEKKÜR EDİYORUZ...
Kızılay Alaplı Şube Başkanı Hayri Yiğit, ise konuşmasında, Kan bağışı kampanyasında  41 ünite kan toplandığını belirterek,  Zonguldak  Kızılay Kan bankası görevlilerine çalışmalarından dolayı teşekkür ettiğini kaydetti.