Lenfoma Miyelom Hastaları ve Araştırma Eğitim Birliği Derneği (LLMBİR) Zonguldak'ta 'Kan Kanserleri Hakkında Neler Biliyorsunuz' konulu bilgilendirme toplantısı düzenleyecek. 
Merkezi Ankara'da bulunan LLMBİR Derneği Zonguldak Belediyesi işbirliği ile 24 Kasım 2012 Cumartesi günü saat 14.00'da Zonguldak Belediyesi Nikah Salonu'nda 'Kan Kanserleri Hakkında Neler Biliyorsunuz' konulu bilgilendirme toplantısı düzenledi. LLMBİR Derneği 2. Başkanı Harun Akın, 1.'sini Ekim ayında Karabük'te düzenledikleri bilgilendirme toplantısının ikincisini, 24 Kasım 2012 Cumartesi günü Zonguldak'ta yapacaklarını belirterek, Önemli bir kan kanseri olan lösemiyi, lenfomayı, miyelomu durdurmalıyız, doğru teşhis ve tedavi etmeliyiz dedi.
LLMBİR Derneği 2'nci Başkanı Harun Akın, Önemli bir kan kanseri olan lösemiyi, lenfomayı, miyelomu durdurmalıyız, doğru teşhis ve tedavi etmeliyiz. 24 Kasım 2012 Cumartesi günü halkımıza yönelik bilgilendirme toplantısında, 'Lösemi Nedir? Lenfoma Nedir? Mültipl Miyelom Nedir? Nasıl Kanser Olmam?
Hasta Hakları Nelerdir? Sağlıklı İnsanlarda ve Hastaların Beslenmesinde Nelere Dikkat Etmeliyiz? Kanser Tedavisi Alırken Hangi Gıdalar Yasaktır? İnfeksiyon Nedir? Mikrop Nedir? Hastamızı Mikroplardan Nasıl Koruyabiliriz? Evde Hayvan Besleyebilir Miyiz?' konularını işleyeceğiz. Etkinliğimize katılım ücretsiz olup bu hastalıklar hakkında bilgi edinmek isteyen herkese açıktır. İnsan sağlığı için çok önemli olan etkinliğimize tüm halkımızı davet ediyoruz dedi.