Alınan bilgilere göre Çengel Mahallesi Sancak Sokak'a akan kanalizasyon hastalıklara ve çevre kirliliğine adeta davetiye çıkartıyor.

Gülüç Belediyesi'ne konu ile ilgili talebin gittiği ancak henüz bir sonuç bulunamadığı belirten vatandaşlar, "Sancak Sokak kötü kokunun ve kirliliğin içerisine bırakıldı. Akan kanalizasyon nedeniyle bu bölgedeki insanlarımız mağdur, yetkililerin biran önce bu sorunu çözüme kavuşturmasını bekliyoruz. Gülüç Belediye Başkanımız Mustafa Gökhan Demirtaş'ın bu sorunu kısa sürede çözüme kavuşturacağına da inanıyoruz" dediler.

 

GÜLÜÇ BELEDİYE BAŞKANI'NDAN AÇIKLAMA



Gülüç Belediye Başkanı Mustafa Gökhan Demirtaş, göreve geldikleri günden itibaren beldenin gerek alt gerekse üst yapı sorunlarının çözümünde önemli hizmetler sağladıklarını söyledi. Söz konusu alanda yaşanan kanalizasyon sorununun Devlet Su İşleri'nin sorumluluk alanında olduğunu vurgulayan Demirtaş şunları söyledi:

"Sorunu biliyoruz ve belediye olarak gerekli girişimlerimizi DSİ'ye yaptık. Belediyemiz sorumluluk alanında olmadığı için herhangi bir müdahale bile edemiyoruz"