Aydın, başkanlık makamında gerçekleştirilen 2016 yılının değerlendirildiği toplantıda yaptığı konuşmada, yıl içerisinde belde halkına önemli hizmetler ile buluşturduklarını söyledi. Başkan Aydın ve muhtarlar, Zonguldak'ın Büyükşehir Belediyesi olacağına yönelik açıklamaları da değerlendirdi.

 

"YANLIŞTAN DÖNÜLMELİ"

Yapılan değerlendirmenin ardından yapılan açıklama şu şekilde: "Kamuoyunda bahsi geçen Zonguldak'ın büyükşehir kapsamına alınmasının beldemizi hem ekonomik hem de sosyolojik açıdan yok edecektir. Beldemizi, ilçemizi hatta ilimizi içinden çıkılmaz sorunlarla baş başa bırakacağı konusunda fikir birliği içindeyiz. Bu konunun tartışılmasının bile bölge halkının moralini bozduğuna ve hep birlikte yanlıştan dönülmesi için çaba harcanması gerekmektedir"

 

HİZMETE DEVAM

İmkanlar doğrultusunda beldenin her noktasına eşit hizmet götürmek istediklerini anlatan Aydın şu ifadelere yer verdi: "Gerek alt gerekse üst yapıda önemli çalışmalar gerçekleştirdik. Belediyemizin imkanlarını doğru kullandık. Yaşanabilir, huzurlu bir belde yolunda emin adımlarla ilerliyoruz. Birlik ve beraberliklerin başarı getirdiğini hepimiz yaşayarak görmekteyiz. Bu doğrultuda 2017 yılında da aynı birlik ve beraberlik ruhu ile hizmet noktasında çalışmalarımıza devam edeceğiz"

Mahalle muhtarları da Aydın'a çalışmalarından ve desteklerinden ötürü teşekkür etti.

 

(Haber: Mustafa Kemal Bektaş)