Kandilli'de bazı muhtar ve duyarlı vatandaşların desteği ile Geyikbeli Camisine morg yapıldı. Pek çok sorunu bulunan belde de Geyikbeli ve Şehitlik Mahallesi Muhtarları destek veren Milletvekili Candan'a teşekkür etti.

AKP Zonguldak Milletvekili Prof.Dr.Ercan Candan, önceki gün düzenlediği basın toplantısının son bölümlerinde Kandilli Şehitlik Mahallesi Muhtarı Hamdi Kalyoncu ve Geyikbeli Mahallesi Muhtarı Tahsin Aslan ile bir araya geldi. Belediye olan Kandilli'de bir morg bulunmayışı büyük tepki çekiyordu, muhtarların girişimi ile Geyikbeli Camisine yapılan yeni morgun hizmete girmeye başlamasının ardından cenazesi olan ailelerde rahat bir nefes aldı. Morgun yapılma sürecinde AKP Zonguldak Milletvekili Prof.Dr.Ercan Candan'ın desteğini gördüklerini belirten Kalyoncu ve Aslan teşekkür etti. Muhtarlar, Beldemizde önemli sorunlarından bir tanesi morgdu, el birliği ile verilen destekler ile beldemize çok şükür bir morg kazandırdık. Emeği geçen herkese şükranlarımızı sunuyoruz dediler.

BELDE HİZMET BEKLİYOR
Belde sakinleri de belde de hiçbir çalışma yapılmadığını köylerde bile morglar bulunurken belde de bir morg bulunmayışına tepki göstermişti, bazı belde sakinleri, Eldeki imkanlar bellidir ama halk hizmet bekliyor. Hizmet verilemeyecekse neden yönetime gelindi.
Gerekirse Kandilli'nin kurtuluşu için yatırım gelmesi için belediye başkanı ve meclis üyeleri Ankara'ya gitsinler milletvekilleri ile bakanlar ile görüşüp sorunlarını gündeme getirsinler, oturmakla, belde de gezmekle bu işler olmuyor, kişiler önemli değil önemli olan beldeye hizmet edip etmeyeceği, çivi çakandan Allah bin kere razı olsun diye her zaman söyleriz dediler.