Ak Parti Kdz.Ereğli İlçe Başkanı Fatih Çakır, Kandilli Beldesi'nde Ak Parti Belde Başkanlığı görevine Mehmet Ali Altun'u önerdiklerini söyledi.

Çakır, gazeteniz Önder'e yaptığı açıklamasında Yönetim Kurulu olarak gerçekleştirilen toplantıda Kandilli Beldesi'nde her kesimi kucaklayacak bir yönetim oluşturulması için önceki belde başkanlarından Mehmet Ali Altun isminde karar kıldıklarını ve bu kararı İl Yönetimine bildirdiklerini belirterek, İl Başkanlığımızın onayının ardından Mehmet Ali Altun beldemizde her kesimi kucaklayan bir yönetim oluşturacağını umut ediyoruz dedi.

TEŞKİLATLAR GÜÇLENDİRİLECEK

Çakır ayrıca diğer beldelerde teşkilat çalışmalarına da ağırlık vereceklerini mevcut yönetimleri güçlendirme çalışması içerisine gideceklerini belirterek, Daha iyi olmak zorundayız bu doğrultuda da çalışmalarımıza ağırlık vereceğiz. Halkımızın bizden beklentileri çoktur bu beklentilere cevap vermek sorunların çözümüne katkı sağlamak için yönetici arkadaşlarımızla birlik beraberlik içerisinde yolumuza emin adımlarla devam edeceğiz sözleri ile konuştu.