Kasap Muharrem'in torunu Hayrunissa İstanbul'da düzenlenen 5. Dünya Kyokushinkai Karate Şampiyonasında birinciliği kazandı.

EKİ'ye ait Armutçuk Hastanesi'nde sağlık memuru olan ve ayrıca Kandilli'de kasap dükkanı çalıştıran ve belde de Kasap Muharrem olarak tanınan Muharrem Duman bir gün torununun karatede dünya şampiyonu olacağını asla düşünemezdi.
1993 yılında vefat ederek yaşamdan kopan Kasap Muharrem'in iki oğlundan biri olan Hüseyin Duman (Katip) büyüdü ve bir gün o da evlenerek dünya evine girdi.
Aslen Alaplı'nın Yedigelli Köyü'nden olan Hüseyin Duman, doğduğum değil doyduğum yer dedi ve gurbet ellerde ekmek kavgasına başladı.
İstanbul'un taşı toprağının altın olduğunu duyanlardan biri olan Hüseyin Duman eşi Hacıkadın ile birlikte düştü yollara. İstanbul'u onlar da doyduğum yer olarak bilip konakladıktan sonra üç çocukları dünyaya geldi. Büşra, muharrem Kaan ve Hayrunissa Duman eğitim ve öğretim dünyasında takır takır sınıpları geçip geçip büyürken, Büşra taekwando milli hakemi oldu.
Taekwando ile başladığı spor yaşamına hakemlik ile devam ederken boş durmadı Büşra ve şu an Eskişehir'de Spor Akademisinde üniversiteyi okuyor. Dedesinin adını taşıyan Muharrem Kaan da, Zonguldak BEÜ nde öğrenciliğine devam ederken, kazandibi olduğu içinde ayrıca çok sevilen Huyrunissa, annesi ve ablasının teşvikleriyle girdiği her yarışmadan madalyalar ile dönmeyi sürdürünce, bu büyük gurur Duman Ailesi'nin heyecanı ve tutkusu oluverdi.

ŞAMPİYONLUĞA GİDEN SERÜVEN
Hayrunissa  Duman 1996 doğumlu. Gaziosmanpaşa Spor Kulübünde teakwandoya başladı.
6 kez İstanbul, 3 kez  gibat, 3 kez iller arası şampiyonu olan Hayrunissa Duman, 1 kez de Türkiye üçüncüsü oldu.
Aralık 2012'de de İstanbul Hidayet Türkoğlu Spor Kompleksinde  5.'si yapılan Dünya Kyokushinkai Karate Şampiyonasında 50. Kg da DÜNYA BİRİNCİSİ olan Kasap Muharrem'in torunu Hayrunissa Duman, şu an Küçükköy Kız Anadolu Meslek Lisesi'nin 11. Sınıfında eğitim ve öğretimine devam ediyor. Hayrunissa'nın en büyük hayali ise öğrenimini ablası Büşra'nın izinden giderek sürdürerek, spor yöneticisi olmak süslüyor.