Kandillililer yeni bir acı ile daha karşılaştı. Bora, Boray, Boysal ve Gülay’ın babası Eyüp Baycık (97) Kdz. Ereğli’deki Kandilliler Sitesi’ndeki evinde, 20 Nisan 2019 Cumartesi günü saat 13.50 sıralarında yaşama gözlerini kapadı. EKİ Armutçuk Müessesesi’nin Elektro Mekanik Servisi Ustabaşılarından olan Eyüp Baycık’ın cenazesi 21 Nisan 2019 Pazar günü BOZHANE Camisinde kılınan  öğle/cenaze namazı sonrasında Şehir Mezarlğı'nda toprağa verildi.

Cenaze törenine, AK Parti Milletvekili Polat Türkmen, Kaymakam İsmail Çorumluoğlu, Belediye Başkanı Halil Posbıyık ve bazı yardımcıları, Deniz Ticaret Odası Başkanı İrfan Erdem, Kandilli Belediye Başkanı Mustafa Aydın, Kandillililer Kültür Derneği Başkanı Korhan Us, Prof. Dr. Ali Azar, GMİS Eski Genel Başkan Yardımcısı Rahmi Yaman, CHP ilçe Başkanı Sevdekar Aras, Kent Konseyi önceki Başkanı Noyan Keskin, Alaplı'nın eski Belediye Başkanı Nevzat Çimenoğlu, TTK Armutçuk Müesesesi eski Müdürlerinden Sait Arman Güneşi ve bazı eski siyasetçiler de katıldı. Baycık Ailesi, cenaze katılanların başsağlığı dileklerini kabul etti. 

ÖNDER GAZETESİ AİLESİ olarak Merhuma Allah'tan rahmet dilerken, yakın dost ve arkadaşları ile tüm Kandillililere başsağlığı dileriz.