90 yaşında vefat eden Münevver Bayhan fotoğrafta 
beş çocuğu ile birlikte görülüyor


Mahdut Mesuliyetli Ereğli Kömürleri İşletmesi… Evet bu isim EKİ’nin açılımı. Zonguldak kömür ocaklarını işleten kamu kurumunun adı olan bu EKİ’nin Kandilli’deki Armutçuk Müessesesi’nin  Baş madencilerinden Merhum Yaşar Bayhan’ın eşi 5 çocuk annesi Münevver Bayhan, oğlu emekli öğretmen Haydar Bayhan’ın Altınoluk’taki yazlığında yaşama veda ederek aramızdan ayrıldı. Kandilli’deki EKİ’nin Rat Mahallesi’ndeki 1461/B nolu lojmanda uzun yıllar yaşayan Bayhan Ailesi’nin son canlı direği olan Münevver Bayhan’ın cenazesi 8 Ağustos 2018 Çarşamba günü Meydanbaşı Camisinde kılınan olan öğle/cenaze namazı sonrasında Şehir mezarlığında toprağa verildi.

Haydar, Havva, Hüsnü, Sabahat ve Nezahat Bayhan’ın annesinin ölümü büyük üzüntü yarattı. Kandillililer Derneği Başkanı Korhan Us da, Bayhan Ailesinin acısını paylaştığını bildirdi.


BAŞSAĞLIĞI

Kandillililer Ailesinin değerli büyüğü

Münevver Bayhan’ın

Ölümünü büyük üzüntü ile öğrendim. Bayhan Ailesinin acısını paylaşırken, merhumeye Allah’tan rahmet, kederli ailesine, yakınlarına, dostlarına ve tüm Kandillililere başsağlığı ve sabırlar dilerim.

Aynur-Celal BOZKUŞ