Bir süre önce beyin ameliyatı geçiren ve evinde dinlenme anında düşerek başını çarptığını öğrendiğimiz Tuğser Arabacıoğlu vefat etmişti. Kısa adı EKİ olan Ereğli Kömürleri  İşletmesi Armutçuk Müessesesi’nin Elektro Mekanik Servis Müdürlerinden Mak. Müh. Tuğrul Arabacıoğlu’nun 3 çocuğundan biri olan Tuğser Arabacıoğlu (59),  7 Haziran 2018 perşembe günü evinde düşerek hastaneye kaldırılmış ve daha sonra  hastanede de kalp krizi geçirerek  yaşama veda ederek aramızdan ayrılmıştı. Arabacıoğlu’nun cenazesi 9 Haziran 2018 Cumartesi günü Üsküdar Kerem Aydınlar Camisinde kılınan öğle/cenaze namazı sonrasında Çengelköy Mezarlığı’nda toprağa verildi.




Cenazeye Karadeniz Ereğli’den de katılan arkadaşları oldu. Kandilli eski Belediye Başkanı Mehmet İpekçi, Attila Çevik, Zeki Türkyılmaz, Prof. Murat Barkan, Prof. Dr. Hakan Akıncıbay, Kenan Bozkurt, Prof. Hüseyin Çimenoğlu, Çağlar Cerbezer de törene katılanlar arasında yer aldı.   Arabacıoğlu’nun TED Kdz. Ereğli Kolejinden arkadaşı olan Gazeteniz  EREĞLİ ÖNDER’in İmtiyaz Sahibi  Celal Bozkuş’ta, İstanbul’daki cenaze törenine gitti. Bozkuş, Tuğser Arabacıoğlu’nun ailesine de başsağlığı ve sabır dileğinde bulundu. Kdz. Ereğli TED
 Mezunları Derneği de, cenazeye çiçek gönderirken, ayrıca Arabacıoğlu Ailesine başsağlığı diledi. 




Tuğser Arabacıoğlu, Kandilli’de 2. Cumhurbaşkanımız İsmet İnönü’ye olan benzerliği ile bilinip tanınan ve herkesin de “Beybaba” diye hitap ettiği Merhum Rıfat Arabacıoğlu’nun da torunuydu.