Yaşamını özellikle otistik ve down sendromlu çocuklara yaptıkları desteklerle bilinen Rana Erdem,  aylık yayımlanan yaşam cemiyet magazin dergisi olan “moonlife”nin “2016 en iyiler Ödülleri”ni kazananlar arasında yer aldı.

 

Medikal Sektörün Kraliçesi Diye Anılan Medikal sektörde 20 yıldır hizmet veren Rana Erdem, Kdz Ereğli ve Kandilli'nin gururu olmayı sürdürüyor.

Bir çok vakıfta otistik ve down sendromlu çocuklara sağladığı destekleriyle daha önce de Sedat Peker’den ödül alan Rana Erdem, bu kez   moonlife Dergisi tarafından ödülle layık bulundu. 

 

Rana Erdem, Sedat Peker’e en iyiler nişan ödül töreninde ödül vermiş ve daha sonra da  O’nun elinden ödül alma onurunu yaşamıştı. 
 

Rana Erdem, moonlife Dergisi  Ortaköy Prenses Otel’de  yapılan ve sunuculuğunu da Tayyar Işıksaçan’ın üstlendiği törende, Fatih Bucak’ın elinden ödülünü aldı.

Hande Yener, Hakan Altun başta olmak üzere bir çok sanatçının sahne aldığı törenle ilgili olarak duygu ve düşüncelerini  Gazeteniz Ereğli Önder’e anlatan Rana Erdem “İnanın bana da çok sürpriz oldu. Çok heyecanlandım ve mutlu oldum. Fatih Bucak’ın elinden ödül almak ömrüm boyunca unutamayacağım bir gururdur. Moonlife Dergisinin Sahibi Alper Alp  başta olmak üzere beni bu ödüle layık görenlere çok teşekkür ediyorum.” Dedi.  

İstanbul’da  bir çok ünlü modacı ile defileler düzenleyen ve vakıflar aracılığı ile  otistik ve down sendromlu çocuklara yardım edem Rana Erdem, Ereğli ve Kandilli’yi çok özlediğini de özellikle bildirdi.

 


*Rana Erdem ödülünü Fatih Bucak'tan aldı.