Yaklaşık bir ay önce Bülent Ecevit Üniversitesi Araştırma Hastanesi’nde tedavi altında bulunan Nezih Bayar (60) sonsuzluğa uğurlandı. 

Madenci Gemi Sanayi’nin uzun yıllar muhasebe Müdürlüğü görevinden ve Kandilli’deki Amelebirliği Hastanesi’nde eczacı görevinde bulunan merhum Cevat Bayar’ın oğlu olan 2 çocuk babası Nezih Bayar’ın cenazesi 27  Mart 2018 Salı günü Bozhane Camisi’nde kılınan öğle/cenaze  namazının ardından, Şehir Mezarlığında babasının mezanının yanında  toprağa verildi. 



Cenaze törenine; ailesi,  Belediye Başkanı Hüseyin Uysal, Alaplı eski Belediye Başkanları Nevzat Çimenoğlu ile Muhabbet Tezel, GMİS eski Genel Başkan Yardımcısı Rahmi Yaman, TSO eski Meclis Başkanlarından Zeki Us, Kandillililer Derneği'nin eski başkanları Orhan Akçakese ve M. Nezih Kırdar, bazı belediye meclis üyeleri, sivil toplum örgütlerinin başkan ve yöneticileri, Kandillililer, dost ve yakınları katıldı. 






Kandilli Kültür Derneği Başkanı Korhan Us da, Bayar ailesine, yakınlarına, dostlarına ve tüm Kandillililere başsağlığı dilediğini gönderdiği mesaj ile bildirdi.




BAŞSAĞLIĞI

Arkadaşım, dostum, ilçemizin önemli şahsiyetlerinden

Nezih Bayar'ı 

yitirmenin derin acısını yaşıyoruz. Merhuma Allah'tan rahmet, kederli ailesi, dost ve yakınlarına başsağlığı ve sabırlar dilerim.

Celal BOZKUŞ




MUSTAFA
 AYDIN
KANDİLLİ BELEDİYE BAŞKANI