Kandilli Anadolu Sağlık Meslek Lisesi Letonya’da proje çalışmalarına başladığı belirtildi. Okul müdürü Uğur Yağmur ve Meslek Dersleri Öğretmeni Tülay Görmüş’le birlikte  “Simülasyon Eğitimi İle Afet ve İş Kazalarında Acil Müdahale Hizmetlerinin Öğrenilmesi” adlı proje çalışması kapsamında 12 öğrencisi ile Letonya’da bulunan Kandilli Anadolu Sağlık Meslek Lisesi Proje ekibi Letonya’nın Daugavpils Şehri Belediye Başkanını ziyaret ettiler.
Çok samimi bir ortamda geçen bu ziyarette karşılıklı konuşmanın ve proje hakkında bilgilendirmenin ardından ekip tarafından Belediye başkanına hediyeler takdim edildi. 
Letonya çalışmaları hakkında okul tarafından verilen bilgide, “Bilindiği üzere okulumuz Daugavpils Medicinas Koledza adlı eğitim kurumunda, 4-18 Mayıs 2013 tarihleri arasında 2 haftalık staj eğitimine bu hafta başladı. Eğitime, okulun Acil Tıp Teknisyenliği ve Hemşirelik bölümü öğrencileri Furkan Topraklı, Uğur Tükenmez, Meral Altay, Gizem Nur Sarı, Merve Cin, İzem Çarşambalı, Muharrem Şahin, Onur Akça, Muhammet Fatih Atalay, Merve Sert, Cansu Yılmaz, Berna Kübra Duman katılmaktadır” denildi.