Kandillililer Dayanışma ve Yardımlaşma Derneği 24 Kasım Öğretmenler Günü'nde, Kandilli'deki özel ilk ve ortaokuldan emekli olan öğretmenlerini dernek binasında bir araya getirdi. Duygusal anların yaşandığı ve özlem kokan bu buluşmayla ilgili olarak görüşlerini açıklayan Dernek Başkanı Korhan Us 'Kandilli'de bizi okutan ve yetiştiren öğretmenlerimizi bir arada toplamayı uzun süredir arzu ediyorduk. 24 Kasım nedeniyle bu isteğimizi gerçekleştirmiş olmak bizleri mutlu etti. Uzun yıllar sonra  bir arada olmanın mutluluğunu birlikte yaşayarak paylaştık. Tüm öğretmenlerimize sağlıklı görmek ve öğrenciliğimizde geçen güzel günleri birlikte yad etmek bizlere ayrı bir haz verdi' dedi.


Korhan Us, bu arada telefon İstanbul'da yaşamını sürdüren Emine Özüntürk'ü de telefonla arayarak öğretmenler gününü kutladı ve Kandillililerin kendisini asla unutmadığını, unutmayacağını ifade etti.


Derneğin bu anlamlı etkinliğine; Günay Erdem, Ersel Turan, Seviye İncesu, Hatice Baycık, Şule Civelek, Şule Balaban, Güzide Erdem Yabanabat, Emine Solmaz Arslan, Şerife Aydın, Aynur Kalyoncu Şirin ve Çiğdem Kılıç katıldı. Öğretmen arkadaşları adına kısa bir konuşma yapan Günay Erdem şunları söyledi: Uzun yıllardan sonra bizleri bir araya getirdiniz. Bizleri hatırladığınız için teşekkür ediyoruz. Derneğin bu faaliyetinden dolayı çok memnun kaldığımızı belirtmek isteriz. Umarız, önümüzdeki yıllarda da gene hep birlikte olmak fırsatını bizlere verirsiniz.
Daha sonra birlikte pasta kesen Kandillili öğretmenler, 'Kandilli Bir Kültürdür' sözünün içinin ne kadar dolu olduğunu her ortamda görüp yaşadıklarını ifade ettiler.