Kandillililer Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği'nin yeniden yapılandırılması çalışmaları devam ederken, bir dizi etkinlikler de gerçekleştiriliyor. Korhan Us'un başkanlığındaki dernek yönetimi, İstanbul'daki Kandillilileri bir araya getirmek için 10 Mart 2012 tarihinde İstanbul'da buluşma kararı aldı. 

Kadıköy Fenerbahçe'deki  Cafe Romantika'da 13.00 ile 17.00 arasında bir araya gelen Kandillililer bol bol özlem giderirken, çocukluk anılarına yolculuk yaptılar. Dernek Başkanı Korhan Us burada yaptığı konuşmada, Kandillililerin dostluk kültüründe ve dayanışmasında bir araya gelmesinin ayrıcalığına vurgu yaparak, önümüzdeki süreç içerisinde Kdz. Ereğli'de, Kandilli'de ve İstanbul'da yeniden etkinlikler düzenleneceğini ve bu süreç içerisinde de tüm Kandillilerin iletişim bilgilerini dernek yönetimine bildirmeleri ile bu etkinliklerin daha geniş katılımcı gerçekleşmesinin sağlanabileceğini anlattı. Dernek üyelerinin yeniden yazılımının yapılacağını ve böylelikle de sağlıklı bilgi akışının sağlanması yolunda önemli adımları da atabileceklerini belirten Korhan Us, uzaktan yakından gelerek bu etkinliğe katılan Kandillililere teşekkür etti.


Kandilililerin önümüzdeki Hıdırellez de yeni bir etkinlik organizasyonuna girmek için çalışma yaptıkları öğrenildi.

Kandillililer 10 Mart Cumartesi günü saat 13.00 ile 17.00 arasında Kadıköy'deki Fenerbahçe CafeRomantika'da buluştular. Ankara, Kdz. Ereğli ve İstanbul'daki Kandillililerin buluşmasında sevgi vardı, özlem vardı, dostluk vardı. 'Kandilli Bir Kültürdür' sözünün etrafında bir araya gelen Kandillililer arasında kimler yoktu ki?
Salonda elden ele sırayla dolaştırılarak hazırlanan 'katılanlar listesi'nde yer alan 74 kişinin isimleri ise şunlar:


Erdal Karakurdu, Hale Zaman, Havva Zaman, Jale Zaman, Meliha Zaman, Ali İnce ve eşi, Kemal Özdemir, Kenan Özdemir, Hülya Özdemir, Berrin Öztürk, Berkan Öztürk, Nurten Öztürk, Hatice Tekin, Sevda Bayrısal, Hurşit Atamer, Kenan Yanık ve oğlu Sadık Yanık, Mehmet Ayhan Alpar, Barlas Hazineci, Nafiz Çoruhlu, Ali Yazıcı, Kemal Gürel ve eşi, Adnan Yılmaz ve eşi Sema Yılmaz, Olcay Aktan, Ertan Alput, Güler Önder, Süleyman Özgül ve eşi, Salih Kömürcü, Hasan Güldalı, Engin Akdoğan, Nedim Koç, Metin Alagöz, Aydın Erbil, Avni Akgül, Güldeğer Özcan Yazıcı, Baha Us, Aybars Baycık, Ayda Altınsoy, Birgü Sünger, Barbaros İncesu, Erkan Ertan ve eşi, Tuğsel Arabacıoğlu, Ferhat Uslu, Necmettin Gür, Bülent Ünal, Atilla Ünal, Mustafa Sesli, Murat Küçük, Osman İnce, Emre Toker, Melih Sümer, Semih Sümer, Ferhat Özdamar, Sabahattin Özkan, Cemal Özkan, Korhan Us, Hakan Us, Kamuran Ayyıldız, Eyüp Bektaş, Mustafa Sabri Şirin, Süha Yıldız, Seda Yıldız, Faruk Berker, Kıvanç Öz ve Süleyman Çakmak.