Kandilli Kültür Derneği Kandilli Belediyesi ile birlikte “Geçmişten Geleceğe” etkinliği düzenledi. 14 Mayıs 2016 Cumartesi günü sabah 11.00’de Kandilli Başı’ndaki parkta kermes ve kahvaltı ile başlayıp gün boyu devam edecek.

Belediye Başkanı Mustafa Aydın, Dernek Başkanı Av. Korhan Us, Dernek yöneticileri Bülent Akçakese, Ayben Kırdar ve eski yönetim kurulu üyelerinden Kamuran Ayyıldız Kandilli’de bir araya gelerek etkinlikle ilgili programı belirlediler.


Konuyla ilgili sosyal paylaşım sitesinde bir açıklama yapan Korhan Us tüm Kandillileri programa davet ederek şu bilgiyi verdi:

“Geçmişten geleceğe,büyük Kandilli buluşması.14 Mayıs 2016 cumartesi Kandilli de ,yeni açılan parkta buluşuyoruz. Saat 11.00 dan itibaren kermes-kahvaltı ile başlayan başlayan etkinliğimiz,akşam saat 17.00 ye kadar devam ediyor.Kahvaltı okul aile birlikleri yararına olup,kermes şeklindedir,ayrıca,isteyen kahvaltısını kendisi de getirebilir. Çaylar,Kandilli Belediyesinden.Akşam 16.00 a kadar serbest zaman. Saat 16.00 da çay,simit ve keş ikram edilecektir. Akşam 17.00 dan sonra isteyen gruplar,Ereğli de kendileri yemek rezervasyonu yapabilirler. Etkinliğimiz,Kandilli Belediyesi ve Kandilli Kültür Derneği öncülüğündedir.”