Düzce TEM otoyolu Düzce kesiminde tırın arkadan çarptığı otomobilde bulunan Kenan (68) ve eşi Bagiye (65) Saral'ın cenazeleri, yakınları tarafından Ereğli Devlet Hastanesi morgundan alınarak Süleymanlar Mahallesi'ndeki evlerine götürüldü, burada okunan Kuran'ı kerimin ardından helallik alındı.

 

CENAZELERİ KALABALIK OLDU

Ereğli Belediyesi'ne ait cenaze aracı ile Hatip Camisine getirilen karı-koca için cenaze töreni düzenlendi. Karı-kocanın cenazeleri ayrı ayrı kılınan cenaze namazlarının ardından Şehir Mezarlığında toprağa verildi. Cenazeye Ereğli Belediye Başkanı Hüseyin Uysal, Belediye Başkan Yardımcısı İbrahim Cöbek, AK Parti Ereğli İlçe Başkanı Fatih Çakır, sivil toplum kuruluşu temsilcilerinin yanı sıra yakınları ve sevenleri katıldı.

 

"ACIMIZ BÜYÜK"

Yakınlarından Reşat Saral ise büyük üzüntü yaşadıklarını, Kenan Saral'ın 1990 yılından bu yana gırtlak kanseri ile boğuştuğunu mücadele ettiğini belirterek, "Uzun yıllar tedavisini sürdürüyordu ve çok şükür hastalığını yenmişti. Kanseri yendi ama trafik canavarına yenildi. Mekanları cennet olsun, acımız büyük" dedi.

 

ÜZÜCÜ KAZA

Hıdır Çelik idaresindeki 54 KF 117 plakalı tır, TEM otoyolu Kaynaşlı Üçköprü mevkisinde önünde seyreden sürücüsü belirlenemeyen 61 FC 378 plakalı otomobile arkadan çarpmış, tırın önünde yaklaşık 100 metre sürüklenen otomobil alev alarak yanmaya başlamış, araçta sıkışan sürücü ve yanındaki kişi otomobilde yanarak can vermişti.

 

Önder Gazetesi olarak üzücü kazada hayatlarını kaybeden Bagiye-Kenan Saral çiftine Allah'tan rahmet, kederli ailesi dost ve yakınlarına başsağlığı diliyoruz.

 

(Haber: Mustafa Kemal Bektaş)